Om os

Loppetjansen.dk er en 100% Dansk ejet virksomhed som er beliggende i Nyborg på fyn. Loppetjansen.dk blev startet i 2003 af Karin Knudsen.


Vores formål er at øge viden omkring kæledyr og gøre det nemmere at være dyreejer. Vi gør det ved at stille vores viden til rådighed og ved at yde en høj grad af service, som skal sikre at du får de bedste produkter og løsninger til dine kæledyr.

 

Vi har Danmarks stærkeste team og vi står altid klar til at hjælpe dig med vores viden om kæledyr og tilbehør.
Du kan læse mere om os alle herunder – Vi glæder os til at møde dig enten online eller i vores fysiske butik.
 


Karin Knudsen - Direktør for hundesalonen

Direktør Karin Knudsen
Jeg er uddannet hundefrisør i LHS (lands foreningen for hunde soignering) og arbejder stadig i faget efter snart 40år. Jeg har Karins-trimmesalon.dk som er en del af Loppetjansen.dk
Udover at være hundefrisør har jeg haft opdræt af Amerikansk Cocker inden for Dansk Kennel Klub, Shelti Marsvin med Stamtavle. I dag opdrætter Jeg Racen Shih Tzu stadig inden for Dansk Kennel Klub (DKK) og dessuden har jeg avl af Toppede undulater. Du kan se mit opdræt af hunden på min hjemmeside Moon-boots.dk, hvor du kan se alle mine dejlige hunde.

Jeg har stor erfaring inden for pelspleje både trimmeracer, klipperacer, udstillingshunde, og filtrede pelse. Jeg har været en aktiv deltager på Hundeudstillinger og har gået både til lydighed og agility med mine hunde i løbet af de mange år jeg har haft hunde.
Jeg synes at man skal gøre tingene ordentligt og jeg går op i en god kvalitet af de produkter man skal bruge når man plejer sin hund, kat eller andre dyr.

Jeg skabte i 2003 Loppetjansen.dk ud fra et ønske om at levere Loppemidler let til de Danske Forbruger.

Jeg er ejer af loppetjansen.dk sammen med min datter Stine Knudsen som har været med fra starten på sidelinjen men som hurtig blev en stor del af vores forretning sammen. Og det er dejligt at arbejde sammen med sit barn og vi har en god dialog hverdag og vi tager på messer og udstillinger sammen for at finde nye, spændene og kvalitets produkter til dig som kunde.

Stine Knudsen - Ejer og Adm. Direktør

 

Jeg er uddannet på Daloon inden for kontor og indkøb, og har efterfølgende taget merkonom i ledelse og organisation samt ledelses kursus og være på div. kurser vdr. hunde, katte og dyr.

 

Jeg har en stor interesse i dyr og er tosset med dyr. Jeg har gennem mit liv haft forskellige dyr som jeg altid har trænet, leget med og udviklet. Min første hund var en Amerikansk Cocker Spaniel, Dolce Vita. Jeg har som ung juniorhandler på hundeudstillinger og har som voksen også udstillet mine egne Shih Tzu´er i KSS og DKK. Jeg har gået til Agility og hundetræning med mine hunde og jeg interessere mig meget for træning af hunde og jeg vejleder gerne kunderne ud fra egne/eller erfaringer som jeg har fået igennem mit job. Jeg synes det er vigtigt at man forstår sit dyr og at man er villig til at træne dyret ud fra dets behov men også ud fra hvordan ens hverdag er.

Jeg har selv haft undulater som kunne tale, Dværg papegøje som jeg kunne tage med ud i haven uden den fløj væk, Marsvin, Høns, Hamster, kanin og senest fik jeg Rotter, da nogen i Nyborg havde lukket en masse tam rotter ud og den ene "bankede" på hos mig og jeg tog den ind og om natten fik den 10 unger- Det vare en andeledes med god oplevelse. Jeg er tosset med dyr og synes det er interessant at træne dem, gøre dem tamme og lære dem ting og finde de produkter som passer til dyret.

Jeg synes det er vigtigt at man kan få gode produkter til billige priser og derfor arbejder jeg konstant på at skaffe dig de billigste priser og sørge for en god kundeservice og nye spændende produkter.
 

 


Christine Hall - Online Salgsassistent

Jeg er uddannet salgsassistent med profil hos Loppetjansen og her har jeg mulighed for at kombinere min kæmpe passion for dyr, sammen med et spændende job. Igennem mange år har jeg arbejdet i en dyrehandel og har derfor fået stor viden omkring de produkter der er på markedet og jeg elsker at søge ny viden og udvide mine faglige kompetencer.

Jeg bor på landet med min kæreste og vores 2 blandingshunde, Bailey og Bertram. Helt fra min barndom har der altid været dyr i hjemmet såsom katte, fugle, kaniner, høns og fisk. Dette har været med til at udvikle min interesse og store erfaring, da jeg altid har haft en kæmpe forkærlighed for dyr, samt deres ve og vel. 

Jeg ser meget frem til at møde dig i butikken eller på webshoppen, hvor jeg vil gøre mit ypperste for at give dig en god oplevelse og en kompetent vejledning.

 

Karina Jensen - Salgsassistent 

Jeg er elev her i loppetjansen, fordi jeg brænder for dyr og det vil være mig til stor ære at vejlede dig i de rigtige produkter som passer lige præcis til dit kæledyr.

Jeg bor langt ude på landet på en lille hestepension sammen med 2 veninder, hvor vi har 18 opstaldede heste samt 4 katte. Derudover har vi vores 2 hunde, Futte, som er en blanding af Gravhund/Dansk Svensk Gårdhund og Nala, som er en blanding af Schæfer, Berner Sennen og Hovawart. Jeg har haft dyr hele mit liv og derfra er min kæmpe passion opstået.

Jeg har altid drømt om at arbejde i en dyrehandel, så jobbet i Loppetjansen er stedet hvor jeg kan kombinere min store drøm og hobby. Jeg har en stor viden og arbejder hele tiden på at tilegne mig nye informationer for at jeg på bedste vis kan give dig en god vejledning.

 

Jan Pedersen - Pakkemester 

Jeg elsker dyr og har haft med dyr at gøre størstedelen af mit liv. Det er mig en ære at sørge for at din pakke er kommet godt afsted fra butikken og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde i Loppetjansen.

Når du bestiller en ordre på webshoppen, vi jeg garanterer dig at jeg gør mit allerbedste for at få pakken sikkert frem til dig og dine firbenede venner.

 

Mie Thomsen Salgsassistent 


Jeg er uddannet Dyrepasser med Zoo speciale jeg har derfor haft med masser af dyr at gøre i mit arbejds- og privatliv. Jeg elsker alle slags dyr. Derfor har jeg haft mange slags dyr, jeg kan nævne nogle af dem som er Mus, Guldhamster, Vandrene Rosenpind, Leopard Gekko, Slanger, frøer, undulater, kamæleon, høns, akvarier fisk og hunde blandt nogle af dem.
Lige nu nyder jeg livet sammen med min familie som også inkludere Trine som er Dværg Pincher mix, Fiona som er en Dobberman samt Ingrid Margrethe som er min Skægagam, hun har også været på besøg i butikken til Dyrenes dag.
Jeg bruger rigtig meget tid på mine dyr og jeg synes det er meget interessant at sikre at de bliver aktiveret og får miljøberigelse – og derud over nyder jeg at indrette terrier og anlæg til dyr.
I min weekend tager vi ofte alle ….og tror mig jeg har mange…. Aktivitets spil frem og så hygger vi med aktivering – så længe det er sjovt for hundene. Jeg kan også godt lide at klippe negle og poter på Trine, hvilket også er nødvendigt da hun ellers glider når hårene på poterne gå ud over trædepuderne.
Jeg glæder mig til at vejlede dig når du kommer i butikken.

 

Signe Mortensen - Ungarbejder

 

Olivia Carlsen - Ungarbejder 

Andre ansatte
I vores butik i Nyborg kan du også møde vores friske praktikant, ungarbejdere og vores bogholder, Eva.

 


Besøg også vores facebook side, hvor der ofte en konkurrencer, jobopslag, interessante historier, gode tilbud og meget mere.

Vores personale er godt uddannet og er ofte på kurser for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning inden for foder, pelspleje, træning, hundeadfærd og alm. viden omkring især hund og kat.
Butikken er de sidste år vokset og er i dag beliggende i udkanten af byen i et lokale på 450m2, det er nemt at komme til butikken da den ligger tæt på mortorvejen og der er massere af gratis p-pladser lige ude foran butikken. Der er forskellige tilbud og priser i butik og webshop.

Vi glæder os til at servicere dig uanset om du handler i vores butik i Nyborg eller online.

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.