Om os

Loppetjansen.dk er en 100% Dansk ejet virksomhed som er beliggende i Nyborg på fyn. Loppetjansen.dk blev startet i 2003 af Karin Knudsen.


Vores formål er at øge viden omkring kæledyr og gøre det nemmere at være dyreejer. Vi gør det ved at stille vores viden til rådighed og ved at yde en høj grad af service, som skal sikre at du får de bedste produkter og løsninger til dine kæledyr.

 

Vi har Danmarks stærkeste team og vi står altid klar til at hjælpe dig med vores viden om kæledyr og tilbehør.
Du kan læse mere om os alle herunder – Vi glæder os til at møde dig enten online eller i vores fysiske butik.
 


Karin Knudsen - Direktør for hundesalonen

Direktør Karin Knudsen
Jeg er uddannet hundefrisør i LHS (lands foreningen for hunde soignering) og arbejder stadig i faget efter snart 40år. Jeg har Karins-trimmesalon.dk som er en del af Loppetjansen.dk
Udover at være hundefrisør har jeg haft opdræt af Amerikansk Cocker inden for Dansk Kennel Klub, Shelti Marsvin med Stamtavle. I dag opdrætter Jeg Racen Shih Tzu stadig inden for Dansk Kennel Klub (DKK) og dessuden har jeg avl af Toppede undulater. Du kan se mit opdræt af hunden på min hjemmeside Moon-boots.dk, hvor du kan se alle mine dejlige hunde.

Jeg har stor erfaring inden for pelspleje både trimmeracer, klipperacer, udstillingshunde, og filtrede pelse. Jeg har været en aktiv deltager på Hundeudstillinger og har gået både til lydighed og agility med mine hunde i løbet af de mange år jeg har haft hunde.
Jeg synes at man skal gøre tingene ordentligt og jeg går op i en god kvalitet af de produkter man skal bruge når man plejer sin hund, kat eller andre dyr.

Jeg skabte i 2003 Loppetjansen.dk ud fra et ønske om at levere Loppemidler let til de Danske Forbruger.

Jeg er ejer af loppetjansen.dk sammen med min datter Stine Knudsen som har været med fra starten på sidelinjen men som hurtig blev en stor del af vores forretning sammen. Og det er dejligt at arbejde sammen med sit barn og vi har en god dialog hverdag og vi tager på messer og udstillinger sammen for at finde nye, spændene og kvalitets produkter til dig som kunde.


Stine Knudsen - Ejer og Adm. Direktør


Jeg er uddannet på Daloon inden for kontor og indkøb, og har efterfølgende taget merkonom i ledelse og organisation samt ledelses kursus og være på div. kurser vdr. hunde, katte og dyr.

Jeg har en stor interesse i dyr og er tosset med dyr. Jeg har gennem mit liv haft forskellige dyr som jeg altid har trænet, leget med og udviklet. Min første hund var en Amerikansk Cocker Spaniel, Dolce Vita. Jeg har som ung juniorhandler på hundeudstillinger og har som voksen også udstillet mine egne Shih Tzu´er i KSS og DKK. Jeg har gået til Agility og hundetræning med mine hunde og jeg interessere mig meget for træning af hunde og jeg vejleder gerne kunderne ud fra egne/eller erfaringer som jeg har fået igennem mit job. Jeg synes det er vigtigt at man forstår sit dyr og at man er villig til at træne dyret ud fra dets behov men også ud fra hvordan ens hverdag er.

Jeg har selv haft undulater som kunne tale, Dværg papegøje som jeg kunne tage med ud i haven uden den fløj væk, Marsvin, Høns, Hamster, kanin og senest fik jeg Rotter, da nogen i Nyborg havde lukket en masse tam rotter ud og den ene "bankede" på hos mig og jeg tog den ind og om natten fik den 10 unger- Det vare en andeledes med god oplevelse. Jeg er tosset med dyr og synes det er interessant at træne dem, gøre dem tamme og lære dem ting og finde de produkter som passer til dyret.

Jeg synes det er vigtigt at man kan få gode produkter til billige priser og derfor arbejder jeg konstant på at skaffe dig de billigste priser og sørge for en god kundeservice og nye spændende produkter.
Følg min blog, hvor jeg blogger om mine egne dyr, oplevelser fra butikken og i mit privatliv- selvfølgelig om dyr :)

 

Emilie Smidt - Butiksbestyrer

 

Jeg er uddannet dyrepasser assistent og jeg har altid haft en stor interesse for dyr både hvad hvordan de har det men også hvordan man optimere deres leveforhold ved hjælp af aktivering og det rigtige foder.

Jeg bor på en landbrugs ejendom sammen med min kæreste og vi har sammen en masse søde og skønne dyr.

Vi har racehøns blandt andet silkehøns, grise, granddanois hund, ænder og selvfølgelig katte. Derud over har jeg i mange år også haft akvariefisk. Jeg har fra jeg var helt lille altid elsket dyr så jobbet hos loppetjansen.dk er en drøm der blev opfyldt.

Jeg følger med i hvad der sker på markedet for dyr og dyretilbehør. Jeg har en kæmpe stor viden omkring mange dyr og jeg står altid til rådighed hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.


Christine Hall - Kontor- og salgsassistent

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale hos Loppetjansen og her har jeg mulighed for at kombinere min kæmpe passion for dyr, sammen med et spændende job. Igennem mange år har jeg arbejdet i en dyrehandel og har derfor fået stor viden omkring de produkter der er på markedet og jeg elsker at søge ny viden og udvide mine faglige kompetencer.

 

Jeg bor på landet med min kæreste og vores 2 hunde, Bailey, som er en blanding mellem shar pei og staffordshire bull terrier og Bertram, som er en blanding mellem gravhund, bulldog og staffordshire bull terrier. Jeg har tidligere haft mange forskellige dyr som katte, fugle, kaniner, høns, indendørs- og udendørs fisk, hvilket har været med til at give mig stor erfaring. Jeg har altid haft en kæmpe stor forkærlighed for dyr.
 

Jeg ser meget frem til at møde dig i butikken, hvor jeg vil gøre mit ypperste for at give dig en god oplevelse og en kompetent vejledning.

 

 

Andre ansatte
Derud over kan du også i vores butik møde vores friske praktikant og vores Bogholder Eva.
Besøg også vores facebook side, hvor der ofte en konkurrencer, Jobopslag, interessante historier, gode tilbud og meget mere.

Vores personale er godt uddannet og er ofte på kurser for at kunne give den bedst mulige rådgivning inden for foder, pelspleje, træning, hundeadfærd og alm. viden omkring især hund og kat.

Butikken er de sidste år vokset og er i dag beliggende i udkanten af byen i et lokale på 450m2, det er nemt at komme til butikken da den ligger tæt på mortorvejen og der er massera af gratis p-pladser lige uden for butikken. Der er forskellige tilbud og priser i butik og webshop.

Vi glæder os til at servicere dig uanset om du handler i vores butik i Nyborg eller online.

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.