Kundeservice/Hjælp


Hos loppetjansen.dk ønsker vi at give dig den bedst mulige rådgivning og kundeservice over e-mail.

SE ÅBNINGSTIDER

Hos os skal du ikke vente længe på svar, vi svare på 99 % af alle e-mails inden for 24 timer alle hverdage. Du kan skrive til os på danske og får også svar retur på dansk, da vi er en Dansk dyrehandel. Vi har en stor viden om produkter til hund og kat da vi selv har /har haft masser af dyr og vi har en stor faglig viden i vores butik da medarbjeder ofte får opdateret deres viden omkring nye og gamle produkter.
 
Vi har en stor fysisk butik som er beliggende i Nyborg på fyn. Vi åbent alle hverdage samt lørdag  og  vi håber du vil besøge vores butik. Alle de vare du ser i webshoppen kan du også finde i vores butik i Nyborg.
 
Hvis du ringer til os så kan du godt have svært ved at komme igennem til os da vi ofte har travlt med at ekspeder kunder og pakke ordre, og vi når derfor ikke at tage alle telefoner. Men det er ikke fordi vi ikke gerne vil snakke med dig.  Så send os en e-mail og du skal få et hurtigt svar og hvis det ikke er noget som kan klares over e-mail så ringer vi dig gerne op på telefonen.
 
I loppetjansen.dk lægger vi stor vægt på at du som kunde har en god oplevelse af at handle hos os, og at de vare du køber svare til det som du læser på webshoppen. Derfor har vi har alle vare i hånden inden de bliver lagt på nettet og vi prøver at skrive en så god beskrivelse som muligt for at du som kunde kan træffe det bedste valg.

Vi oplever derfor også at vi får meget få vare retur fra vores kunder, da mange føler at de inden køb får den informtion de skal bruge for at træffe et godt valg. Men hvis du som kunde alligevel er utryg ved egenskaberne på en vare så skriv en e-mail til os.

Vores e-mail er info@loppetjansen.dk og telefonnummer 65 31 21 10
Adresse: Strandvejen 10, indkørsel fra Dronningsgade - 5800 Nyborg Danmark

Se hvad kunder siger om os på Trustpilot:
Perfekt Trustpilot


Spørgsmål vedrørende

 

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.