Black Friday 2018

VORES TILBUD

 

Gælder Black Friday, Shoppers Saturday and Lazy Sunday (23-25 November 2018)
Vi har i år valg at lave et fantastisk tilbud til alle vores kunder uanset om du handler for lidt eller for meget.

 

ALLE der køber for min. 100kr får Gratis levering til en Pakkeshop efter eget valg.

 

KØB vare for 500kr* og få et gavekort på 100kr**

....Nu tænker du måske, jamen jeg skal have en klippemaskine og en føntørrer og jeg køber derfor for over 2000kr, intet problem så får du et gavekort på 400kr. Du kan i den efterfølgende uge og frem til februar anvende gavekortet til lige det du har lyst til.

 

Hvad er Black Friday og hvad kan jeg få i rabat?

Black Friday er en fantastisk tradition som stammer fra USA og som vi i Danmark har taget til os med stor glæde. På dagen vil man som kunde kunne købe varer til ekstra lave priser eller som kø tilbud. Black Friday er et før-jul udsalg, så man ikke skal vente til Januar hvis man ønsker at få et godt tilbud.

Vi tilbyder at du efter jul, kan få byttet julegaverne, som du har købt til vores Black Friday tilbud.


Vi har valgt at lave Black Friday lidt anderledes i stedet for kun at have tilbud på enkelte kategorier som hundefoder, rideudstyr og kradstræer, så har vi valgt at når du handler hos os på Black Friday at du får GRATIS fragt ved køb for 100kr til en pakkeshop i Danmark. Derudover får du et gavekort på 100kr, for HVER 500kr du handler for, hvilket svarer til en rabat på 20% på ALLE de varer vi har til hund, kat, hest, gnaver, fugl og fisk.
Så kom og gør en god handel til vores Black Friday 2018 – Vi glæder os til at ekspedere dig uanset som du handler online eller i vores store butik i Nyborg.

 

 

 

Det med småt

* Hvert køb på 500kr udløser et gavekort på 100kr, så køb for 1000kr og få 200kr og så videre. Gælder ved køb af varer i webshoppen og gælder alle varer - også tilbud og udsalgsvarer. Det gælder dog ikke på køb af gavekort, hvilket betyder du ikke kan købe et gavekort og få et gavekort ekstra.
**Gavekortet sendes separat på e-mail når din ordre er afsendt. Hvis du fortryder dit køb så vil gavekortet blive nedskrevet med tilsvarende værdi. Gavekortet kan anvendes fra den 27/11-2018 og frem til den 28/2-2019. Gavekortet fratækkes næste køb inden der beregnes fragtomkostninger, gavekortet kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder, gavekort, tilgodebeviser o.l. koder.

 

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.