Black Friday

Black Friday - Tilbud

 

Gælder både Fredag, lørdag og søndag så du ikke skal stresse over at nå det hele :)
 

Når du shopper hos os én eller flere dage fra den 29 Novmeber til den 1 december 2019 kan du gøre brug af vores Black Friday kampagne.

 

Anvende koden: BLACK FRIDAY

Så vil du få et gavekort på 100kr for hver gang du har brugt 500kr i webshoppen  (eller vores fysiske butik)*

 

Husk at skrive koden når du handler så du får del i dette fantastisk tilbud.

 

Hvad er Black Friday og hvad kan jeg få i rabat?

Black Friday er en fantastisk tradition som stammer fra USA og som vi i Danmark har taget til os med stor glæde. På dagen vil man som kunde kunne købe varer til ekstra lave priser eller kø tilbud. Black Friday er et før-jul udsalg, så man ikke skal vente til Januar hvis man ønsker at få et godt tilbud. 

Hos os vil der ud over vores Kampange kode også være masser af gode tilbud, der gør det værd at handle hos os.

 

Ja du kan også stadig fortryde og bytte dine vare købt til Black Friday, så det er en fantastisk mulighed for at købe alle julegaverne denne dag**

 

 

 

 

Det med småt

* Hvert køb på 500kr udløser et gavekort på 100kr, så køb for 1000kr og få 200kr og så videre. Gælder ved køb af varer i webshoppen og gælder alle varer - også tilbud og udsalgsvarer. Det gælder dog ikke på køb af gavekort, hvilket betyder du ikke kan købe et gavekort og få et gavekort ekstra.
**Hvis du fortryder dit køb så vil gavekortet blive nedskrevet med tilsvarende værdi. Gavekortet kan anvendes fra den 2/12-2019 og frem til den 29/2-2020. Du modtager en kode sammen med dine vare og denne kode skal du indtaste næste gang du handler hos os. Gavekortet fratækkes inden der beregnes fragtomkostninger. Gavekortet kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder, gavekort, tilgodebeviser og rabatkoder.

 

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.