Tandrens med godbidder

Der findes i dag et stort udvalg af godbidder til tandrens, og den mest kendte er Pedigree Dentastix. Som et alternativ til Pedigree, fører vi Whimzees, som også er tandrensende og udelukkende lavet på vegetabilske produkter, hvilket er godt til hunde, som ikke kan tåle for meget kød. Derudover er der også få kalorier i produktet, som er godt til hunde der ikke skal tage på, men som du stadig ønsker at give en godbid med som kan hjælpe med tandrens.

Hvorfor skal man vælge en godbid der kan hjælpe med tandrens?

Tandrensende godbidder er med til at fjerne plak og tandsten og du kan vælge at bruge en tandrensende godbid, når du ønsker at din hund bruger sine tænder imens den spiser sin godbid. Det kan være formen, eller tilsætninger i godbidden, som gør den tandrensende. Alt efter produktet, kan godbidden være mere eller mindre effektiv.

Kan en tandrensende godbid erstatte tandbørstning?

Det enkelte svar er NEJ. En godbid kan aldrig erstatte en daglig tandbørstning af din hund eller din kat. Godbidden kan godt fjerne en del af tændernes tandsten, alt efter hvordan hunden får den tygget eller hvilket indholdsstoffer den tandrensende godbid har. i dag indeholder mange tandrensende godbidder tang, da det er bevist det er gavnlig mod bakterier i munden, som forårsager plak og tandsten.

En god og lækker tandrensende godbid er derfor med til at holde plak og tandsten nede og hvis hunden ellers kan lide godbidden, så kan en tandrensende godbid være at foretrække frem for en almindelig godbid, men det kan aldrig erstatte daglig vedligeholdelse af hundens tænder.

Fælles for alle disse produkter er at de ikke må gives til hunde under 6 måneder.

Hold altid hunden under opsyn når den spiser godbidder, så den ikke sluger dem og kommer til skade.

Relaterede varer

Similar Posts