Fortrydelse

 

Fortrydelsesret jf. lovgivning
 
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14dage.
 
Fortrydelsesfristen udløbet efter den dag at du modtager varen
 
For at udøve fortrydelsesretten skal De meddel os dette. Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail) vores mail er info@loppetjansen.dk vores adresse finder du nederest på siden.
 
Fortrydelse fristen er overholdt, hvis de sender deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber. Varen skal være modtaget retur inden for 14 dage efter fortrydelsesfristen er modtaget.

Varen skal sendes direkte til vores adresse med omdeling - En pakken som vi skal afhente i en pakkeshop eller lign. koster et modtagelsesgebyr på 75kr.


En pakke der komme retur fordi du har glemt at afhentet den ved pakkeshoppen anses ikke som rettidig brug af fortrydelsesretten, og du vil blive pålagt både fragt for fremsendelse og returforsendelse af pakken. Du vil få dine penge retur minus fragtudgifterne. 

 

 

Køb en returpakkelabel her  


 
Følger af fortrydelse
Hvis de udøver deres fortrydelsesret i denne aftale, refundere vi alle betalinger modtaget fra dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste standart levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemføre en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som de har benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre de udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges de inden former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
 
 
VARE DER IKKE KAN RETUNERES:
loppemidler pga. lovgivningen. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95

Hundetegn da disse er specielt ingraveret til dig.

Foder og godbidder, da det er fødevare til dyr.

 

Krav til returvare
Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den for at du kan få hele beløbet retur.
Det betyder at emballagen og diverse mærker skal være på varen når den returneres. Varen skal være ubrugt dvs. den skal være fri for hår, snavs og lugt.
Foder og godbidder er fødevare og tages ikke retur af hensyn til fødevaresikkerhed.

Hvis brugte vare sendes retur, så vil vi vurdere hvad vi kan gensælge varen for som brugt dette er ofte 10-50% af den oprindelige salgspris. 


Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke, så den kan spores, og du har mulighed for at få erstatning hvis varen forsvinder/beskadiges under transport.
Husk at pakke varen godt ind, da det er dit ansvar når du sender pakken retur.

Pakken skal sendes retur til VORES adresse og ikke til en pakkeshop/posthus eller andet. Hvis vi skal afhente en pakke et andet sted så vil det koste dig et gebyr på 75kr.
 
Du skal selv betale udgifterne til at sende pakken retur, du kan købe billige returlabels på vores side, klik her

Vi modtager ikke vare retur efter de 14 dages returret. Det er din egen pligt at undersøge om du returnerer inden for de 14 dage, hvis du er i tvivl så send os en e-mail med dit ordrenummer.


Ansvaret for varen overgår til forbrugeren ved forbrugerens modtagelse (ved afhentning i pakkeshop, når pakken er stillet på adressen, leveret til en erhvervsadresse), så overgår risikoen for vare til dig som forbruger. Og først ved sælgerens modtagelse af en returneret vare er ansvaret igen sælgers.

 

Fri fragt
Sender du en del af en ordre retur, således at varernes samlede pris kommer under grænsen for FRI fragt, vil du blive opkrævet fragten for tilsendelse af de vare du beholder.

 

Pengene retur.
Du har 2 muligheder for at få dine penge retur.
1.     Beløbet sættes retur på dit dankort/kreditkort eller hvis du har betalt med bankoverførsel sætte de retur til din bankkonto. (Returneres inde for 14 dage fra vores konto til din)
2.     Tilgodebevis(kode) kan bruges i webshoppen (sendes pr. e-mail inden for 1-2 hverdage)

 

Smagsgaranti på hunde og kattefoder

Følgende fodermærker kan returneres jf. betingelser om smagsgaranti.
Hills- Royal canin- Arion
Betingelser: Alle pose størrelser byttes, max. 1 pose pr. variant. Der må max. være anvende 20% af foderet. Foderet skal være retur til os senest 30 dage efter du har modtaget varen og varen skal levers retur i original emballage.
Du kan ikke få pengene retur, men vil få en ny vare tilsendt.

Fragt: du skal selv afholde alle udgifter til fremsendelse og returforsendelse af foderet, du kan på vores side købe en tur/ retur pakkelabel, som du kan anvende som betaling for fragten retur og fremsendelse af en bytte vare.
 

Vores Adresse:

Loppetjansen

Strandvejen 10

5800 Nyborg

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.