Reklation

Reklamation:

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation, dog med forbehold for varens holdbarhed og korrekt opbevaring af varen.
Reklamationsretten dækker skader og fejl, som kan påvises at have været på varen, ved købet.

Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af brugeren/dyret. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Loppetjansen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

 

Hvad er udefra kommende skader
Det er fx. bid, frost, vand, skidt eller hvis du selv har ændret på produktet. Dette er skal ikke regnes for en fyldestgørende liste over udefrakommende skader, men blot nogle eksempler.
Hundelegetøj bides i stykker kan man ikke reklamere over.


Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Loppetjansen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. 2 måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Hvis du opdager en fejl ved varen, skal du kontakte os straks skriftligt på mail til info@loppetjansen.dk og skrive hvori at fejl/mangler består.
Inden du sender en vare retur, som du vil reklamere over, skal du kontakte Loppetjansen.dk på denne mail: kundeservice@loppetjansen.dk

Hvis varen skal sendes ind til os, så kan du købe en retur pakkelabel, som du kan bruge til at returnerer varen med.
Du kan også indlevere varen i vores butik.
Vi dækker kun porto udgifter til returforsendelse og genforsendelse hvis reklamationen er berettiget og hvis der inden returforsendelsen er taget kontakt til os.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Ved returnering kontaktes virksomheden på mail eller telefon.
 

Loppetjansen
Østbirkvej 7, 5240 Odense NØ
Tlf.: 65 31 21 10
E-mail: kundeservice@loppetjansen.dk

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.