Persondata politik

Persondatapolitik og samtykke til tilmelding af nyhedsbrev

 

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå en aftale med Loppetjansen, har vi brug for følgende oplysninger:

-           Navn

-           Adresse

-           Telefonnummer

-           E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Loppetjansen og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Loppetjansen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Loppetjansen er Stine Knudsen.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos Loppetjansen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@loppetjansen.dk.

 

Du kan benytte loppetjansen.dk uden at fortælle os, hvem du er eller afgive personoplysninger om dig selv.
Loppetjansen benytter cookies men benyttelsen af loppetjansen.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Loppetjansen.dk har brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer o.l.
Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver.

 

Eksempelvis når du:

-           Foretager et køb i webshoppen

-           Tilmelder dig nyhedsbrevet

-           Deltager i en konkurrence

-           Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback

-           I øvrigt giver personoplysninger til os via loppetjansen.dk eller på anden måde

 

Loppetjansen.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering. Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

 

Samtykke til tilmelding af nyhedsbrev

Loppetjansen ApS og koncernselskaber må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, [notifikationer, push beskeder og widgets samt at ringe mig op omkring relevante produktarter, kampagner, konkurrencer og markedsføring samt rådgivning, også via apps, sociale medier fx facebook, Instagram, internet og andre digitale kanaler. 
Loppetjansen ApS må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, Loppetjansen ApS allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra Loppetjansen ApS hjemmesider, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig. 

Loppetjansen ApS koncernen* må dele data om mig og mine aktiviteter internt og med koncernens samarbejdspartnere* og benytte sådan information til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil. 
Mine data vil blive opbevaret af Loppetjansen ApS, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter. 

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke via info@loppetjansen.dk, også over for de samarbejdspartnere, Loppetjansen ApS har delt mine data med. Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Loppetjansen ApS benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig. 

Klik her for at få oplysninger om Loppetjansen ApS persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, Loppetjansen ApS har om dig og mulighed for at opdatere data*. 

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.