Persondata politik

Persondata politik og samtykke til nyhedsbrevstilmelding


Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte loppetjansen.dk eller bestille varer i loppetjansens webshop accepterer du, at loppetjansen registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Loppetjansen.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på loppetjansen.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. loppetjansen registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

 

Du kan benytte loppetjansen.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. loppetjansen.dk benytter cookies men benyttelsen af loppetjansen.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

 

loppetjansen.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

• foretager et varekøb i vores webshop
• tilmelder dig et nyhedsbrev
• deltager i en konkurrence
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via loppetjansen.dk eller på anden måde.

 

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at loppetjansen.dk behandler person op-lysningerne, herunder at loppetjansen.dk:

• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop

 

Loppetjansen.dk overdrager, sælger eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

 

Loppetjansen.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

 

Du har til enhver tid ret til at

• få oplyst, hvilke personoplysninger, loppetjansen.dk har registreret om dig
• få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
• bede om at få slettet alle personoplysninger.

 

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos loppetjansen tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

 

Den dataansvarlige er

Loppetjansen.dk
Strandvejen 10
5800 Nyborg
CVR. nr.: 30613899

 

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på info@loppetjansen.dk

Klage over loppetjansen.dk ApS behandling af personoplysninger kan rettes til

 

Samtykke til nyhedsbrevstilmelding 

 

Loppetjansen ApS og koncernselskaber må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, [notifikationer, push beskeder og widgets samt at ringe mig op omkring relevante produktarter, kampagner, konkurrencer og markedsføring samt rådgivning, også via apps, sociale medier fx facebook, Instagram, internet og andre digitale kanaler. 
Loppetjansen ApS må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, Loppetjansen ApS allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra Loppetjansen ApS hjemmesider, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig. 


Loppetjansen ApS koncernen* må dele data om mig og mine aktiviteter internt og med koncernens samarbejdspartnere* og benytte sådan information til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil. 
Mine data vil blive opbevaret af Loppetjansen ApS, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter. 


Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke via info@loppetjansen.dk, også over for de samarbejdspartnere, Loppetjansen ApS har delt mine data med. Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Loppetjansen ApS benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig. 


Klik her for at få oplysninger om Loppetjansen ApS persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, Loppetjansen ApS har om dig og mulighed for at opdatere data*. 
 

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.