Om os

Loppetjansen.dk er en 100% Dansk ejet virksomhed som er beliggende i Nyborg på fyn. Loppetjansen.dk blev startet i 2003 af Karin Knudsen.

Vores formål er at øge viden omkring kæledyr og gøre det nemmere at være dyreejer. Vi gør det ved at stille vores viden til rådighed og ved at yde en høj grad af service, som skal sikre at du får de bedste produkter og løsninger til dine kæledyr.
 
Vi har Danmarks stærkeste team og vi står altid klar til at hjælpe dig med vores viden om kæledyr og tilbehør.
Du kan læse mere om os alle herunder – Vi glæder os til at møde dig enten online eller i vores fysiske butik.
 

Karin Knudsen - Direktør for hundesalonen

Direktør Karin Knudsen
Jeg er uddannet hundefrisør i LHS (lands foreningen for hunde soignering) og arbejder stadig i faget efter snart 40år. Jeg har Karins-trimmesalon.dk som er en del af Loppetjansen.dk
Udover at være hundefrisør har jeg haft opdræt af Amerikansk Cocker inden for Dansk Kennel Klub, Shelti Marsvin med Stamtavle. I dag opdrætter Jeg Racen Shih Tzu stadig inden for Dansk Kennel Klub (DKK) og dessuden har jeg avl af Toppede undulater. Du kan se mit opdræt af hunden på min hjemmeside Moon-boots.dk, hvor du kan se alle mine dejlige hunde.

Jeg har stor erfaring inden for pelspleje både trimmeracer, klipperacer, udstillingshunde, og filtrede pelse. Jeg har været en aktiv deltager på Hundeudstillinger og har gået både til lydighed og agility med mine hunde i løbet af de mange år jeg har haft hunde.
Jeg synes at man skal gøre tingene ordentligt og jeg går op i en god kvalitet af de produkter man skal bruge når man plejer sin hund, kat eller andre dyr.

Jeg skabte i 2003 Loppetjansen.dk ud fra et ønske om at levere Loppemidler let til de Danske Forbruger.

Jeg er ejer af loppetjansen.dk sammen med min datter Stine Knudsen som har været med fra starten på sidelinjen men som hurtig blev en stor del af vores forretning sammen. Og det er dejligt at arbejde sammen med sit barn og vi har en god dialog hverdag og vi tager på messer og udstillinger sammen for at finde nye, spændene og kvalitets produkter til dig som kunde.

Stine Knudsen - Ejer og Adm. Direktør

 

Jeg er uddannet på Daloon inden for kontor og indkøb, og har efterfølgende taget merkonom i ledelse og organisation samt ledelses kursus og være på div. kurser vdr. hunde, katte og dyr.

 

Jeg har en stor interesse i dyr og er tosset med dyr. Jeg har gennem mit liv haft forskellige dyr som jeg altid har trænet, leget med og udviklet. Min første hund var en Amerikansk Cocker Spaniel, Dolce Vita. Jeg har som ung juniorhandler på hundeudstillinger og har som voksen også udstillet mine egne Shih Tzu´er i KSS og DKK. Jeg har gået til Agility og hundetræning med mine hunde og jeg interessere mig meget for træning af hunde og jeg vejleder gerne kunderne ud fra egne/eller erfaringer som jeg har fået igennem mit job. Jeg synes det er vigtigt at man forstår sit dyr og at man er villig til at træne dyret ud fra dets behov men også ud fra hvordan ens hverdag er.

Jeg har selv haft undulater som kunne tale, Dværg papegøje som jeg kunne tage med ud i haven uden den fløj væk, Marsvin, Høns, Hamster, kanin og senest fik jeg Rotter, da nogen i Nyborg havde lukket en masse tam rotter ud og den ene "bankede" på hos mig og jeg tog den ind og om natten fik den 10 unger- Det vare en andeledes med god oplevelse. Jeg er tosset med dyr og synes det er interessant at træne dem, gøre dem tamme og lære dem ting og finde de produkter som passer til dyret.

Jeg synes det er vigtigt at man kan få gode produkter til billige priser og derfor arbejder jeg konstant på at skaffe dig de billigste priser og sørge for en god kundeservice og nye spændende produkter.

Mie Thomsen Salgsassistent 

Jeg er uddannet Dyrepasser med Zoo speciale jeg har derfor haft med masser af dyr at gøre i mit arbejds- og privatliv. Jeg elsker alle slags dyr. Derfor har jeg haft mange slags dyr, jeg kan nævne nogle af dem som er Mus, Guldhamster, Vandrene Rosenpind, Leopard Gekko, Slanger, frøer, undulater, kamæleon, høns, akvarier fisk og hunde blandt nogle af dem.
Lige nu nyder jeg livet sammen med min familie som også inkludere Trine som er Dværg Pincher mix, Fiona som er en Dobberman samt Ingrid Margrethe som er min Skægagam, hun har også været på besøg i butikken til Dyrenes dag.
Jeg bruger rigtig meget tid på mine dyr og jeg synes det er meget interessant at sikre at de bliver aktiveret og får miljøberigelse – og derud over nyder jeg at indrette terrier og anlæg til dyr.
I min weekend tager vi ofte alle ….og tror mig jeg har mange…. Aktivitets spil frem og så hygger vi med aktivering – så længe det er sjovt for hundene. Jeg kan også godt lide at klippe negle og poter på Trine, hvilket også er nødvendigt da hun ellers glider når hårene på poterne gå ud over trædepuderne.
Jeg glæder mig til at vejlede dig når du kommer i butikken.

 

Karina Jensen - Salgsassistent 

Jeg er uddannet salgsassistent i loppetjansen. Jeg arbejder i loppetjansen fordi jeg elsker dyr og fordi jeg synes det er fantastisk at kunne vejlede dig som kunde i at få de produkter. De bedste produkter er dem som passer til netop dit kæledyr – Vi finder i samarbejde ud af hvad der dit kæledyrs særlige behov så du får netop den vejledning du har brug for.
Jeg er en hestepige og rider dressur hvilket er noget jeg elsker at gøre. Når jeg sidder på min hest så er jeg 100% fokuseret på turen, hesten og det er en helt fantastisk følelse – Når jeg sidder på min hest så slapper jeg af og lader op til næste dag. Ud over heste så er bor jeg også sammen med min skønne puddel Nelli. Hun er ofte med når jeg rider og selvom hun er lille så går hun godt i spændt med hesten.
Jeg er opvokset med mange forskellige dyr og hunde i alle størrelser – og man kan roligt kalde mig en dyre nørd.  Jeg uddanner mig løbende i butikken da jeg synes det er interessant at vide endnu mere om ernæring til hunde og katte, men også lopper, flåter samt pelspleje.
I loppetjansen er jeg både i butikken med jeg arbejder også i webshoppen. Du kan blandt andet møde mig i kundeservicen hvor jeg betjener chatten, telefonen og mail. Jeg elsker mit job og loppetjansen er ikke blot et arbejdssted for mig, det er der hvor jeg kan kombinere min hobby og arbejdsliv.
Jeg ser frem til at møde dig og dine dyr. 

 

Rasmus Mosel - Marketing

 

Jan Pedersen - Pakkemester 

Jeg elsker dyr og har haft med dyr at gøre størstedelen af mit liv. Det er mig en ære at sørge for at din pakke er kommet godt afsted fra butikken og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde i Loppetjansen.

Når du bestiller en ordre på webshoppen, vi jeg garanterer dig at jeg gør mit allerbedste for at få pakken sikkert frem til dig og dine firbenede venner.

 

Cecilie Mortensen Elev

Jeg er en kæmpe dyreelsker og siden jeg var barn, har mit hjerte banket for dyr. Jeg har gået til dyrskue med både kanin, hest og hund, deltaget i ridestævner og været træner på en lille rideklub.


Jeg har altid passer dyr og besøgt internater – og jeg hader når dyr bliver misrøgtet så bløder mit dyrehjerte. Jeg synes at loppetjansen er et super godt sted at være elev fordi jeg får lov til at komme med input og nye ideer og fordi vi har et højservice niveau som gør det muligt at vejlede dig som kunde og være med til at gøre en forskel for dig og dit kæledyr.


Jeg har i dag en Rottweiler og en Labrador og de elsker også mit nye job. Da jeg ofte kommer hjem nye godbidder og legetøj som de skal afprøve. Når vi i loppetjansen siger vi anvender dyr til test så mener vi det alvorligt og mine to derhjemme synes det er helt vidunderligt.

 

Jeg har altid interesseret mig meget for nye trends og får masser af inspiration fra Instagram og i mit netværk. Jeg bruger ofte Instagram og jeg laver også en del opslag for loppetjansen – så jeg håber du vil give mig et like næste gang du er forbi vores Instagram profil.

 

De fleste ved at jeg har højdeskræk men de færreste ved at jeg faktisk gerne vil prøve at springe i faldskærm. 

Jeg glæder mig til at ekspedere dig i butikken. 
 

 

Olivia Carlsen - Ungarbejder

Andre ansatte
I vores butik i Nyborg kan du også møde Praktikanter samt hundefrisør elever.

 


Besøg også vores facebook side, hvor der ofte en konkurrencer, jobopslag, interessante historier, gode tilbud og meget mere.

Vores personale er godt uddannet og er ofte på kurser for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning inden for foder, pelspleje, træning, hundeadfærd og alm. viden omkring især hund og kat.
Butikken er de sidste år vokset og er i dag beliggende i udkanten af byen i et lokale på 450m2, det er nemt at komme til butikken da den ligger tæt på mortorvejen og der er massere af gratis p-pladser lige ude foran butikken. Der er forskellige tilbud og priser i butik og webshop.

Vi glæder os til at servicere dig uanset om du handler i vores butik i Nyborg eller online.
Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.