Køb nu vi bytter til den 1 Februar 2018

Julegaver købt fra den 1 december byttes frem til den 1 februar 2021

Vi giver alle der handler fra 1/12 til den 24/12 længere returret, det vil sige at du kan bytte dine vare købt på webshoppen til andre vare, få dine penge retur eller et tilgodebevis.

Så du kan derfor trygt købe dine julegaver hos loppetjansen.dk både til dine kæledyr og deres ejer. Der skal ikke være bytte mærker på varene, men for at man kan sende vare retur skal man oplyse et ordrenummer, da vi ellers ikke kan finde dig i vores system. Varen skal være ubrugt og i orginal emballage.

 

Du kan vælge om du ønsker andre vare, et tilgodebecis eller Pengene retur* Du kan bytte alle gaver pånær Julevare, julekalender, godbidder, foder og loppemidler.

 

Julegaveindpakning

Slip for at skulle pakke julegaverne ind og lad os gøre det for dig.

Som noget nyt pakker vi også din gave ind, og vi vedlægger et julekort med dine julehilsner på- så er pakken klar til at ligge under juletræet. Dette koster 10kr pr- vare som skal pakkes ind. Skriv evt. hvis du køber flere vare men kun ønsker en pakket ind, så fjerne vi evt. ekstra gaveindpakningsgebyrer.

Vær opmærksom på at nogle vare ikke kan pakkes ind da de er fore store, dette gælder fx. Trimmebord, badekar o.l.

 Det skal være let og nemt at bytte.
Send  varen retur sammen med dit ordrenummer**. Ønsker du en anden vare? så sender vi dig en rabatkode på det tilgodehavende og ellers kan du få dine penge retur.
Vi tilbage betaler ikke portoen ved retunering/fremsendelsen.

* Pengene overføres retur til samme Dankort/betalingsmetode som er anvendt ved bestillingen.
**De eneste gaver der ikke byttes er Julevare, samt foder/godbidder og loppemidler. Varen skal selvfølgelig være ubrugt og i orginal emballage.

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.