Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Opdrætter hvalpepakker

Giv dine hvalpekøbere en fantastisk hvalpepakke

Hos Loppetjansen kan du få de lækreste hvalpepakke til dine hvalpekøbere. Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige hvalpepakker, så du kan finde netop dén hvalpepakke som passer bedst til dine hvalpe. Hvalpepakkerne fåes til store og små hunderacer, så du kan få dem tilpasses til den størrelse hvalp du har.

Få ekstra meget rabat

Hvalpepakkerne fåes til en helt formidabel pris og som opdrætter får du min. 30% på alle dine hvalpepakker når du køber min. 3 pakker. Pakkerne er pakket af os, så de er klar til at du kan give dem med når hvalpen forlader dig og skal til deres nye hjem.

Vi har opdrætter hvalpepakker til både store og små hunderacer. Alle pakkerne er pakket af os, så de er klar til at du kan give dem med når hvalpen forlader dig og skal til deres nye hjem. Vi sælger også hvalpepakker med Sam´s field hundefoder, dette foder er low grain og de fleste hunde elsker foderet.

Vi sælger også opdrætter hvalpepakker uden foder, til dig som har et andet foder som du bruger til dine hunde, på den måde kan du stadig give dine hvalpekøber en lækker pakke med som vi har pakket så det er nemt for dig når hvalpen skal forlade dig.

Vores opdrætter hvalpepakker indeholder både halsbånd, hundesnor, legetøj, godbidder samt en foderprøve.

Mangler du noget?

Hvis du har brug for et andet indhold i pakkerne så skriv endelig en e-mail til os på info@loppetjansen.dk

Vi kan lave opdrætter hvalpepakker som er kornfri, med pelspleje produkter, shampoo, luksus hundesnor og halsbånd eller sele. Uanset hvad du som opdrætter har brug for af hvalpepakke, så står vi klar til at hjælpe dig.