Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Klippekursus katalog

Oversigt over klippekurser

Her ser du en oversigt over alle de klippekurser vi udbyder. Vi gør dog opmærksom på, at ikke alle kurser kan være tilgængelige, men du altid kan holde dig orienteret i Karins Trimmesalons online bookingkalender, under "Pelspleje og klippekurser".

Selvom et bestemt kursus ikke er tilgængeligt, afholder vi gerne et særligt kursus for dig, hvis du selv kan samle et hold.

Alle kurser betales på dagen.

Klippekursus – lær at klippe din egen hund

Kurset henvender sig til dig, som har en lille pelshund fx Shih Tzu, Lhasa Apso, Coton de Tulear, Miniature/mellem puddel, Malteser, Bichon Frise, Yorkshire Terrier, Bichon Havanese, Cavalier, Westie eller forskellige blandinger af små racer med pels mf. Hunden må max veje 15kg

Du vil på kurset lære følgende:

 • Håndtering af din hund på bordet
 • Forskellige klippeteknikker med saks, effilersaks og klippemaskine med skær og afstandsstykker
 • Du vil selv bestemme om du ønsker at klippe din hund i hvalpeklip, bamseklip eller tætklip
 • Du lærer at klippe negle og poter
 • Du lærer at klippe et smuk ansigt på din hund
 • Hvis din hund skal have top, så kan du lære hvordan du sætter toppen så den holder
 • Pelspleje i hverdagen 

Informationer om kurset

 • Varighed 5 timer fra 10.00-15.00
 • Max. 10 deltagere
 • Pris oplyses i onlinebooking
 • Kurset betales på dagen

Du skal selv medbringe dine egne klipperedskaber, men du kan også købe en af vores klippepakker, lavet eksklusivt til kurset hvor du kan spare op til 20%. Pakken indeholder de redskaber du skal bruge for at kunne klippe din egne hund og vil stå klar på dit bord når du ankommer til kurset.

Du kan vælge mellem pakkerne Basis, standard eller luksus. Læs mere om pakkerne her

På dagen kan du købe pelsplejeprodukter fra vores webshop med 10% rabat. Dog ikke på produkter som i forvejen er nedsat.

Til frokost serveres sandwich og kage til kaffepausen. Derudover vil der være kaffe, te og vand. Ønsker du andre drikkevarer, bedes du selv medbringe.

Som deltager kan du komme med i vores facebookgruppe, som kun er for dem, der har deltaget i dette heldagskursus. Her kan du spørge og få hjælp, hvis der er noget du skulle have glemt eller vil spørge om.

Kursus i Vask og føntørring

Dette er en unik mulighed for dig hvor du kan lære om håndtering af hunden på bordet, pelspleje samt vaske og føntørring. For at  man kan klippe sin hund og få et fantastisk resultat er det nødvendigt at mestre dét at kunne vaske og føntørre sin hund korrekt. Dette lyder for mange som det nemmeste, men det er det ikke. Tværtimod kan det være svært hvis du ikke gør det rigtigt.  på dette kursus lærer du derfor om håndtering og forskellige føntørringsteknikker med både blower og føntørre.

 • Varighed: 2 timer 
 • Du skal på kurset medbringe din egen hund – din hund skal være uden større filtrer, ellers får du ikke nok ud af kurset.
 • Antal deltager: 2
 • Skriv hvis du er interesseret, så finder vi en dato.

Hvorfor vask og føn?

Det er ikke tilfældigt at vask og føn er det første kursus, som elever går til, når de bliver uddannet hundefrisører. En korrekt og ordentlig vask af hunden er vigtigt for at den bliver rigtig ren over alt og giver dig den fornødne viden omkring valg af shampoo og balsam. Det er også vigtigt at lære at føntørre pelsen korrekt og helt i bund, da dette giver det bedste resultat for den videre behandling af hundens pels uanset om den skal klippes med maskine, facon klippes eller være i fuld pels.

Når man vasker og føntørrer korrekt, så finder man også alle eventuelle pelsfiltre og hudskader, så de hurtigt opdages før det bliver et problem.

Klippekursus - Lær at klippe et smukt ansigt på din hund

Du vil på kurset lære hvordan du klipper et smukt ansigt på din hund. Dette gøres ved hjælp af linjer og ved at kigge på hvad der passer godt til din hunds frisure. Du vil på kurset arbejde med effilersaks og få vist flere klippeteknikker.

 • Varighed 2 timer
 • Max. 6 deltager holdet oprettes ved min. 4 deltager

Kursus i pote- og negleklip

Du vil på kurset lære hvordan du klipper negle og poter på din egen hund. Det vigtigste når du skal klippe negle og poter, er håndteringen af din hund. Du vil arbejde med potesaks og negleklipper, du vil også lære hvad du skal gøre hvis du klipper for langt på neglen og hvordan du stopper en evt. blødning. Hunden må max. veje 15kg.

 • Varighed: 1,5 time
 • Max 6 deltager på kurset 

Udvidet klippekursus

Dette udvidet klippekursus er for dig, der tidligere har været på vores klippekursus - Lær at klippe din egen hund, og som  har styr på at klip af negle og poter.

Vi vil på kurset arbejde videre med de teknikker du har lært på første kursus og du vil kunne spørge ind til problemstillinger, som du eventuelt har oplevet med din hund.

Der vil blive arbejdet med klippemaskiner, sakse og effilersakse. Da dette er et opfølgningskursus, har kurset en varighed af 3 timer 

Inden du kommer på kurset skal din hund være nyvasket, uden filtre samt have klippet negle og poter (Da vi ikke kommer ind på dette)

 • Varighed 3 timer
 • Max 4 deltager min. 3 deltager

Jeg vil gerne tilmeldes jeres klippekurser

Du kan se hvornår vores kurser afholdes ved at orientere dig på Karins Trimmesalons online kalender, under "Pelspleje og klippekurser".  Her kan du ligeledes booke plads til det næste kursus - Skulle et bestemt kursus ikke være tilgængeligt, kan vi under særlige omstændigheder afholde et special kursus, hvis du selv kan samle et helt hold.

Alle kurser betales på dagen.

Jeg vil gerne deltage på et andet klippekursus

Vi kan afholde alle slags klippekurser og hvis du kan samle mellem 4-6 personer, kan vi oprette et specielt kursus til dig, dine venner, hvalpekøber, forening eller virksomhed.

Hvis du synes dette er interessant, eller har du spørgsmål, så kontakt os i formularen neden for.