Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Naturlige hundegodbidder

Naturlige hundegodbidder

Du kan i dag få mange forskellige naturlige godbidder til hunde. Naturlige godbidder er ofte røget for at de kan holde sig, uden at blive dårlige. De fleste hunde synes naturlige godbidder smager ekstremt godt og du kan få naturlige godbidder i mange forskellige varianter og smage. 

Det kan f.eks. være: 
Griseøre, lammeøre, grisetæer, kyllingeben, andehalse, okseknogler, oksesener, akillessener, oksenakkehud, parmaskinkeben og meget meget mere.

De naturlige snacks og godbidder indeholder en varieret mængde af fedt. Eksempelvis er griseøre høj på fedt, hvorimod kyllingeben kan være mindre fedtholdigt. Godbidder lavet af akillessener er super gode som hundetandtråd. 

 

Naturlige godbidder til sensitive hunde

De naturlige hundegodbidder er velegnet til hunde med allergi, da de ikke er tilsat nogen tilsætningsstoffer. Og så indeholder produktet kun det fra dyret, du kan se godbidden er lavet af. Naturlige godbidder lugter mere end andre godbidder, men smager oftest også af mere, som kan vække appetitten hos en kræsen hund.

Godbidder til hunde i alle aldre
På grund af de mange varianter af naturlige godbidder, kan du altid finde en som passer til netop din hunds størrelse og alder. De kan gives til hvalpe, voksne og gamle hunde.

Til hvalpe bør man dog ikke give godbidder, der er alt for hårde, da det kan gå ud over tandsætningen på hvalpen. Det er noteret på vores produktsider, om det er hårde, naturlige godbidder.
 
Husk altid at holde øje med din hund når den spiser godbidder, så den ikke kommer til at sluge det.