Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Bløde hundegodbidder

Bløde hundegodbidder

De bløde godbidder, er super gode til hundetræning, hundeudstilling og i aktivitetslegetøj. De er bløde og lette for hunden at tygge og derfor kan man, hvis man træner, hurtigt komme videre i træningen, uden hunden bliver afbrudt af at stå og tygge i længere tid. I en aktivitetsbold giver det hunden lyst til at trille bolden rundt, da godbidderne ofte har en kraftig duft, så sørg for at finde den størrelse som passer til din aktivitetsbold. De bløde godbidder findes i en stor variation og i mange størrelser og med mange forskellige smage.

Allergivenlige godbidder

Du kan nemt finde bløde træningsgodbidder, som samtidig er allergivenlige. Vi forhandler mange forskellige bløde godbidder, som er kornfrie og især velegnet til hunde med allergi over for fx korn og gluten.

Noget til enhver hund

Hos Loppetjansen kan du finde bløde godbidder som er egnet til alle hunderacer - store som små. Mange bløde godbidder kan anvendes til hvalpe, voksne hunde, samt ældre hunde.

TIP: Det er en god idé at variere smagene, når du bruger bløde godbidder f.eks. til træning. På den måde oplever hunden en ny og spændende duft, der kan være stimulerende.