Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Friday for Pets - Første fredag i måneden

Hver måned i Nyborg

Vidste du, at vi hylder kæledyrene hver eneste måned med et arrangement i butikken i Nyborg? Vi holder nemlig Friday For Pets i Loppetjansen en af de første fredage hver måned og du er inviteret til hver eneste af dem. 

Vi elsker at være sammen med alle vores dejlige kunder og jeres skønne kæledyr. Derfor danner vi rammen om hyggelige dage, hvor der er fokus på ekstra hygge, gode tilbud, læring om kæledyrene og meget meget andet. 

Du kan følge med lige her

Nu hvor du ved hvilken dato der falder på Friday For Pets, kan du planlægge din tur ned til Loppetjansen - vær opmærksom på om det kræver at du booker en billet eller om der er drop-in deltagelse, hvor du bare skal møde op.

Du vil også kunne følge vores Facebook side Loppetjansen, hvor du kan blandt andet kan finde opslag om Friday For Pets, når de afholdes. 

Friday For Pets kalenderen 2021

Her kan du se datoerne - og SNEAKPEAKS for hvad der skal ske til de forskellige Friday For Pets arrangementer. Hold øje løbende, for vi opdaterer hele tiden den her side.

2021: 

 

Har du nogle specielle ønsker? 

Hvis du står med en tanke om at det kunne være fedt at lave lige netop det her diskodans for hunde eller du har sådan lyst til at lære meget mere om klikkertræning, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice!