Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Brug af Pure Urine Stop+

Tisser din hund eller kat gentagende gange samme sted eller kan du ikke komme af med pletten?

Hvis du døjer med ovenstående skal du bruge Pure Urine Stop+

 

Når din hund eller kat tisser samme sted gentagende gange, skal du sørge for at fjerne ammoniak lugten(fra urinen) fra stedet først - de kan nemlig lugte at de før har tisset på stedet, også selvom du ikke kan se en plet. Er du i tvivl om hvor stor pletten er, kan du altid bruge en Urine finder lygte.

 

Er det kommet grimme pletter af at din hund eller kat har tisset? Bare rolig - det kan Pure Urine Stop+ også klare.

 

  • Pure Urine Stop+ fjerner ammoniak lugten
  • Fjerner effektivt pletter
  • Kan bruges selv på gamle pletter

 

Sådan fjerner du urinpletter og urinlugt med Pure Urine Stop+:

Pure Urine Stop+ er et bioteknologisk produkt som indeholder en hær af mikrober og enzymer som æder komponenterne i urinen og fjerner problemet fuldstændigt. For at få den det bedste resultat skal Pure Urine Stop+ anvendes forskelligt alt efter hvilken overflade det skal bruges på. Jeg vil her komme ind på de forskellige metoder til at avende Pure Urine Stop+ således at du får mest mulig glæde af produktet.

 

  • Pure Urine Stop+ skal holdes fugtig for at virke og derfor kan det være en god ide at lægge plastik henover pletten efter der er brugt Pure Urine Stop+ dette gælder især gamle indtørrede pletter.
  • Bland aldrig Pure Urine Stop+ med andre rengøringsprodukter da dette mindsker effekten af Pure Urine Stop+ hvis du har brugt andre midler så rengør grundigt med vand inden du begynder at bruge Pure Urine Stop+

 

 

Sådan anvender du Pure Urine Stop+:

OBS: Pure Urine Stop+kan give misfarvninger, så test altid på et område som ikke er synligt inden brug af Urine Off.

 

Hård overflade: Fjern urinen og spray herefter Pure Urine Stop+ på og lad det virke i 5 minutter. Tør herefter af og vask området med vand. Gentag hvis det er nødvendigt - gælder især ældre urin.

Når Pure Urine Stop+ skal bruges til rengøring i fuger, skal området holdes fugtigt og Pure Urine Stop+ skal virke i længst muligt tid, da urinen trænger langt ned i fugen. 80% af den dårlige lugt i badeværelser kommer fra fugerne. 

 

Løse tæpper: Hæld Pure Urine Stop+ på begge sider af tæppet og rul tæppet sammen og lad det ligge natten over. Rens begge sider af tæppet og lad det tørre.

 

Gulvtæpper: Gør gulvtæppet vådt med Pure Urine Stop+ og dæk det over med plastik natten over. Rens herefter tæppet grundigt evt. med en tæpperensermaskine.

 

Polstrede overflader: Brug Pure Urine Stop+ og vær sikker på at det kommer dybt ned i materialet således at Pure Urine Stop+ kommer i kontakt med hele urinpletten (også i bunden). Læg plastik på området og lad det virke natten over. Fjern plastikken og fjern så meget af fugten som muligt og vask efter med rent vand indtil pletten er væk.

Dette kan gøres flere gange hvis det er nødvendigt.

 

Stof: Gennemvæd med Pure Urine Stop+, rul stoffet sammen og lad det virke i minimum 1 time eller natten over. Vask tøjet/stoffet som normalt.