Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Ejeren
1234567910154
 
DKK 49,00 / stk inkl. moms
DKK 39,20 ekskl. moms
1234567915463
 
DKK 70,00 / stk inkl. moms
DKK 56,00 ekskl. moms

Vi sælger ikke kun tilbehør til dyr

Det er også vigtigt at du som dyreejer kan købe de ting som du mangler. Vi har derfor også produkter som ikke er til dyr. Det kan være nøgleringe, Træningsveste, Hundefrisør udstyr som kitler og bukser. Vi har valgt at lave en kategori som vi har kaldt til ejeren.

Husk vi har dag til dag levering. Der vil hele tiden være udskiftning i vores sortiment, og hvis der er noget du mangler så skriv endelig til os. Vi har samlet en masse spændende ting til dig som ejer. I denne kategori finder du Sparegrise, Krus, beklædning, ting til brug på træningspladsen samt ting med dyr på samt andre små og sjove ting.

I denne kategori kan du også købe retur porto, som er en service vi tilbyder til dig som skal sende vare retur. Vi har valgt IKKE At lægge en returlabel i alle vores pakker, da dette er giver et stort spil og vi synes det er vigtigt at passe på miljøet og der er ingen grund til at printe mere end hvad der er nødvendigt. 

Returlabel, du vælger altid selv hvordan du sender en vare retur. Du kan bruge vores returservice med GLS, GLS, Postnord, DAK, komme ned i butikken eller i webshoppen. Det er dit valg men vi hjælper gerne hvis vi kan.