Cookie Consent by Free Privacy Policy website
RIO Rio Grit til fugle 520 g

 • Grit sikre en god fordøjelse hos din fugl

  Mineraler som din fugl har brug for. Gives ved siden af din fugles normale foder. Dini fugl har brug for konstant at få tilført grit regelmæssigt for at de har et sundt fordøjelsessystem. Hjælper med til at kærne hårde frø i fuglens mave og er desuden en kilde til ekstra kalcium, fosfor, Natrium og andre mineraler.  

  Du kan herunder læse om de forskellige ting som denne grit blanding indeholder og hvorfor det er vigtigt at give sin fugl adgang til grit.

  Grit bør skiftes hver uge da du ikke kan se hvilke af ting din fugl har spist. Det er ofte sådan at din fugle "plukker" i gritten alt efter hvilke behov dens krop har.

  Pakken indholder 520 g og kan bruges til alle fugle uanset størrelse.

  Coquina er knust skaller fra havdyr. Vigtig kilde til Kalcium, Fosfor, Natrium og andre mineraler.  Coquina Opløses i maven og herefter kan de de mineralske salte nemt absorberes af fuglens krop. Coquina  er nødvendig i forbindelse med fjerskifter, avl samt for at sikre et stærkt næb og sunde knogler. 

  Kalksten er laves ved at kværne og herefter tørre mineralet calcite. Kalksten er en vigtigt til at vedligeholde den korrekte vand og salt balance i kroppen. Er med til at sikre en sund vækst hos din fugl.

   

  Redstone (gensten) er med til at sikre at fordøjelsen virker godt. og et reglmæssigt indtag af Gensten giver mere solid afføring.

   

  Formalet Kambrisk ler er nødvendig for at fjerne gifte substanser som ophober sig i din fugl. Yderligere så indeholder ler mineraler og organiske substanser som Jerndioxid og andre værdifulde næringsstoffer.  

  Revet Ceder nøddeskaller indeholder en variation af Micro og Marco nærings indhold. Derudover så har skallerne vist sig at at give en anti-flammatorisk effekt. 

   

  Trækul er regulere surhedsgraden i din fugle mave og hjælper med til at forebygge sygdomme. Trækul er også med til at fjerne giftstoffer fra kroppen, helt naturligt.

 • Mærke RIO
  Kan bruges til Fugl