Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Royal Canin Outdoor +7 4kg

 •   Royal Canin outdoor til katte over 7 år som er aktive

   

  VITALITETS KOMPLEKS

  For at hjælpe katten møde de første tegn på ældning og bevare aktiviteten over 7 år. OUTDOOR 7+ er sammensat med afbalanceret indhold af vitaminer og mineraler. Indeholder øget indhold af specifikke næringsstoffer inkl. polyfenoler fra grøn te, C-vitamin, EPA og DHA.

   

  HØJ AKTIVITET

  Katte med udendørs adgang har et højere aktivitetsniveau og har derfor behov for et mere kalorierigt foder. De skal også tilpasse sig en større variation i udendørs temperaturen. OUTDOOR har et højere energiindhold for at dække behovene for den aktive kat.

   

  SUNDE NYRER

  En reduktion i nyrefunktionen er almindeligt for ældre katte. AGEING 12+ har et tilpasset fosfor indhold for at støtte nyrefunktionen.

   

  SUNDE URINVEJE

  Sammensat med et afbalanceret indhold af mineraler, som støtter sunde urinveje hos voksne katte.

   

  Ingredienser

   

  SAMMENSÆTNING: Majsmel, tørret fjerkræprotein, majs, animalsk fedt,byg, majsgluten, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, sojaolie, fiskeolie, gær og dele heraf, mineraler,hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), boragoolie, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde). 

   

  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg):Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin:32.000 IE, D3-vitamin: 900 IE, C-vitamin: 230 IE, E1 (Jern): 38 mg, E2 (Jod): 3,8 mg, E4 (Kobber): 12 mg, E5 (Mangan): 50 mg, E6 (Zink):149 mg, E8 (Selen): 0,07 mg - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 0,6 g - Konserveringsmidler - Antioxidanter. 

  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 28 % - Råfedt: 20 % - Råaske: 5,8 % -Træstof: 1,5 % - Fosfor: 0,79 % - EPA/DHA: 4 g/kg..

  *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed. 

 • Søgenummer 1016524
  Størrelse 4-9kg