Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Royal Canin Royal Canin Maine Coon Kitten

 • Til Maine Coon killinger op til 15 måneder
   

  SUND LANG VÆKST

  Maine Coon killingens vækstfase er utrolig lang og kræver en tilpasset ernæringsprofil og energiindtag.MAINE COON KITTEN sikrer en sund udvikling af Maine Coon killingens knogler og led ved hjælp af et afstemt indhold af protein, mineraler og vitaminer (calcium, fosfor og D-vitamin).

   

  410

  SUND FORDØJELSE

  I vækstperioden er killingens fordøjelsessystem umodent og udvikles hele tiden. MAINE COON KITTEN har en positiv effekt på balancen i tarmfloraen og støtter en sund fordøjelse med let fordøjelige proteiner (L.I.P.*), et tilpasset fiberindhold (inkl. Psyllium) og præbiotika. *L.I.P.: Udvalgte proteinkilder med en fordøjelighed på over 90 % (Royal Canin)

   
  420

  NATURLIG IMMUNFORSVAR

  Vækstfasen er vigtig periode i killingens liv: en periode med mange forandringer og nyt miljø. Et eksklusiv kompleks af antioxidanter (C- og E-vitamin, lutein og taurin) og præbiotika i MAINE COON KITTEN støtter killingens naturlige immunforsvar som er særlig udsat i killingefasen.

   
  430

  SPECIEL STOR KÆBE

  “Malachite 9”, en ekstra stor skræddersyet foderpille tilpasset Maine Coon killingens specielt store kæbe som opfordrer den til at tygge, og som hjælper med at forebygge tandsten.

 • Mærke Royal Canin
  Kan bruges til Kat