Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Royal Canin Maine Coon

 • Specialhandel

  Maine Coon

  Voksne Maine Coon-katte

  Fra 1 til 10 år

  Med sin høje, massive skikkelse kan en Maine coon nå op på en vægt på 10 kg og en længde på 1 meter. Denne “kæmpe” krop kombineret med Maine coon-kattens forkærlighed for at gå på jagt og lege betyder, at den bruger meget energi og den er dermed udsat for at få problemer med leddene. Dens kraftige kæber med form som en tændstikæske har betydning for Maine coon-kattens måde at spise på. Den har faktisk tendens til at sluge foderet uden at tygge det.

  Ingredienser:
  Ingredienser: Tørret fjerkrækød, ris, majs, animalsk fedt, majsgluten, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, vegetabilsk proteinisolat*, roetrævler, mineraler, L-lysin, sojaolie, fiskeolie, psylliumfrø og -skaller, natriumfosfat, DL-methionin, æggepulver, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (mannan-oligosakkaridkilde), taurin, boragoolie, ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr, morgenfrueekstrakt (luteinkilde), L-carnitin, hydrolysat af brusk.

  Foderpillens størrelse
  form og konsistens er tilpasset kattens kæber, så den er nemmere at samle op, har børsteeffekt og derfor bidrager til langsommere foderindtagelse, samtidig med at den sikrer god mundhygiejne.

  Smidige led
  Omega 3 fedtsyrer (EPA og DHA) bidrager til at holde leddene smidige og i god stand.

  En eksklusiv sammensætning
  af aktive næringsstoffer (boragoolie, EPA, DHA og vitaminer) holder pelsen blød og glansfuld.