Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Royal Canin Royal Canin Ageing 12+ 4kg

 • Ageing 12+

  Til ældre katte - fra 12 år

  På dette stadie accelererer cellernes ældningsproces, men tegnene er vidt forskellige fra kat til kat. Nogle vil ikke vise tegn på ældning, mens andre vil udvise flere fysiske og adfærdsmæssige ændringer.
   
  Tydelige tegn på ældning, som du bør se efter:
   
  - vægttab
  - lavere aktivitetsniveau
  - grovere pels
  - ændringer i adfærd
  - tab af appetit, katten bliver mere kræsen

   

  Ingredienser:
  Vegetabilsk proteinisolat*, varmebehandlet hvedemel, animalsk fedt, ris tørret fjerkrækød, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, majs, cikorierod, sojaolie, fiskeolie, mineraler, tomat (lycopenkilde), psylliumfrø og -skaller, frugtooligosakkarider, ekstrakt af grøn te (polyfenolkilde), hydrolysat af gær (mannanoligosakkaridkilde), hydrolysat af krebsdyr, boragoolie, morgenfrueekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk.


  Er med til at bekæmpe cellernes ældningsproces takket være et patenteret kompleks af antioxidanter og polyfenoler af grøn te forstærket med lycopen.


  Hjælper med at stimulere kattens kognitive funktioner med tryptofan, en aminosyre som er anerkendt for sine afslappende egenskaber.


  Hjælper med at holde leddene sunde ved hjælp af øgede niveauer af bruskbeskyttende næringsstoffer og de essentielle fedtsyrer EPA-DHA.


  Hjælper med at stimulere kattens appetit med en smagelig formel og en særlig dobbeltkonsistens.
   
   
 • Mærke Royal Canin
  Kan bruges til Kat
  Smag Fjerkræ