Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Royal Canin Royal Canin Ageing +12 år 2kg

 • Ageing 12+

  Til ældre katte - fra 12 år

  På dette stadie accelererer cellernes ældningsproces, men tegnene er vidt forskellige fra kat til kat. Nogle vil ikke vise tegn på ældning, mens andre vil udvise flere fysiske og adfærdsmæssige ændringer.
   
  Tydelige tegn p√• √¶ldning, som du b√łr se efter:
   
  - vægttab
  - lavere aktivitetsniveau
  - grovere pels
  - ændringer i adfærd
  - tab af appetit, katten bliver mere kræsen

  Ingredienser:
  Vegetabilsk proteinisolat*, varmebehandlet hvedemel, animalsk fedt, ris t√łrret fjerkr√¶k√łd, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, majs, cikorierod, sojaolie, fiskeolie, mineraler, tomat (lycopenkilde), psylliumfr√ł og -skaller, frugtooligosakkarider, ekstrakt af gr√łn te (polyfenolkilde), hydrolysat af g√¶r (mannanoligosakkaridkilde), hydrolysat af krebsdyr, boragoolie, morgenfrueekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk.

  Er med til at bek√¶mpe cellernes √¶ldningsproces takket v√¶re et patenteret kompleks af antioxidanter og polyfenoler af gr√łn te forst√¶rket med lycopen.


  Hjælper med at stimulere kattens kognitive funktioner med tryptofan, en aminosyre som er anerkendt for sine afslappende egenskaber.


  Hj√¶lper med at holde leddene sunde ved hj√¶lp af √łgede niveauer af bruskbeskyttende n√¶ringsstoffer og de essentielle fedtsyrer EPA-DHA.


  Hjælper med at stimulere kattens appetit med en smagelig formel og en særlig dobbeltkonsistens.
 • Søgenummer 1016526
  Størrelse 0-3kg