Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Om os

Loppetjansen.dk er en 100% danskejet virksomhed, med butik i Nyborg og webshoplager i Odense på Fyn. Loppetjansen.dk blev startet i 2003 af Karin Knudsen.

Vores formål er at øge viden omkring kæledyr og gøre det nemmere at være dyreejer. Det gør vi ved at stille vores viden til rådighed og at yde en høj grad af service, som skal sikre at du får de bedste produkter og løsninger til dine kæledyr.
Vi har Danmarks stærkeste team og vi står altid klar til at hjælpe dig med vores viden om kæledyr og tilbehør.
Du kan lære mere om os "lopper" herunder – Vi glæder os til at møde dig enten online eller i vores fysiske butik.
 

Karin Knudsen - Direktør for hundesalonen

Jeg er uddannet hundefrisør i LHS (Landsforeningen for Hundesoignering) og arbejder stadig i faget efter snart 50år. Jeg har Karins-trimmesalon.dk som er en del af Loppetjansen.dk

Udover at være hundefrisør, har jeg haft opdræt af Amerikansk Cocker inden for Dansk Kennel Klub og Shelti Marsvin med Stamtavle.

I dag opdrætter jeg racen Shih Tzu, stadig inden for Dansk Kennel Klub (DKK) og har desuden avl af Toppede undulater. Du kan se mit opdræt af hunden på min hjemmeside Moon-boots.dk, hvor du kan se alle mine dejlige hunde.

Jeg har stor erfaring inden for pelspleje både trimmeracer, klipperacer, udstillingshunde, og filtrede pelse. Jeg har været en aktiv deltager på hundeudstillinger og har gået både til lydighed og agility med mine hunde i løbet af de mange år jeg har haft hunde.

Jeg synes at man skal gøre tingene ordentligt og jeg går op i en god kvalitet af de produkter, som man skal bruge når man plejer sin hund, kat eller andre dyr.

Jeg skabte i 2003 Loppetjansen.dk ud fra et ønske om at levere Loppemidler let til de danske forbrugere.

Jeg er ejer af loppetjansen.dk sammen med min datter, Stine Knudsen, som har været med fra starten på sidelinjen, men som hurtig blev en stor del af vores forretning sammen. Og det er dejligt at arbejde sammen med sit barn og vi har en god dialog hver dag og vi tager på messer og udstillinger sammen for at finde nye, spændende kvalitetsprodukter til dig og dit kæledyr.

Stine Knudsen - Ejer og adm. direktør

Jeg er uddannet på Daloon inden for kontor og indkøb, og har efterfølgende taget merkonom i ledelse og organisation samt ledelseskurser og været på div. kurser vedr. hunde, katte og andre dyr.

Jeg har en stor interesse for dyr og er tosset med dem. Jeg har gennem mit liv haft forskellige dyr, som jeg altid har trænet, leget og udviklet.

Min første hund var en Amerikansk Cocker Spaniel, Dolce Vita. Jeg har som ung juniorhandler på hundeudstillinger og har som voksen også udstillet mine egne Shih Tzuer i KSS og DKK. Jeg har gået til agility og hundetræning med mine hunde og jeg interessere mig meget for træning af hunde og vejleder gerne kunderne ud fra erfaringer og viden, som jeg har fået gennem mit job.

Jeg synes det er vigtigt at man forstår sit dyr og at man er villig til at træne dyret ud fra dets behov, men også ud fra hvordan ens hverdag er.

Jeg har selv haft undulater som kunne tale, en dværg papegøje som jeg kunne tage i haven uden den fløj væk, marsvin, høns, hamster, kanin og senest rotter, da nogen i Nyborg havde lukket en masse tamrotter ud. Den ene "bankede på" hos mig, jeg tog den ind og om natten fik den 10 unger - Det var en andeledes, men god oplevelse.

Som du kan fornemme, synes jeg det er interessant at træne dyr, gøre dem tamme og lære dem ting og finde de produkter, som passer til dyret.

Jeg synes det er vigtigt at man kan få gode produkter til gode priser. Derfor arbejder jeg konstant på at skaffe dig de bedste priser, sørge for en god kundeservice og nye spændende produkter til dig, når du går på opdagelse i loppe-universet.

Helle - Butikschef

Præsentation kommer

Mie - Salgsassistent 

Jeg er uddannet Dyrepasser med Zoo speciale jeg har derfor haft med masser af dyr at gøre i mit arbejds- og privatliv. Jeg elsker alle slags dyr. Derfor har jeg haft mange slags dyr, jeg kan nævne nogle af dem som er Mus, Guldhamster, Vandrene Rosenpind, Leopard Gekko, Slanger, frøer, undulater, kamæleon, høns, akvarier fisk og hunde blandt nogle af dem.
Lige nu nyder jeg livet sammen med min familie som også inkludere Trine som er Dværg Pincher mix, Fiona som er en Dobberman samt Ingrid Margrethe som er min Skægagam, hun har også været på besøg i butikken til Dyrenes dag.
Jeg bruger rigtig meget tid på mine dyr og jeg synes det er meget interessant at sikre at de bliver aktiveret og får miljøberigelse – og derud over nyder jeg at indrette terrier og anlæg til dyr.
I min weekend tager vi ofte alle ….og tror mig jeg har mange…. Aktivitets spil frem og så hygger vi med aktivering – så længe det er sjovt for hundene. Jeg kan også godt lide at klippe negle og poter på Trine, hvilket også er nødvendigt da hun ellers glider når hårene på poterne gå ud over trædepuderne.
Jeg glæder mig til at vejlede dig når du kommer i butikken.

Jan - Pakkemester 

Jeg elsker dyr og har haft med dyr at gøre størstedelen af mit liv. Det er mig en ære at sørge for at din pakke er kommet godt afsted fra lageret og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde i Loppetjansen.

Når du bestiller en ordre på webshoppen, vi jeg garanterer dig for, at jeg gør mit allerbedste for at få pakken sikkert frem til dig og dine firbenede venner.

Cecilie - Elev

Jeg er en kæmpe dyreelsker og siden jeg var barn, har mit hjerte banket for dyr. Jeg har gået til dyrskue med både kanin, hest og hund, deltaget i ridestævner og været træner på en lille rideklub.

Jeg har altid passer dyr og besøgt internater – og jeg hader når dyr bliver misrøgtet så bløder mit dyrehjerte. Jeg synes at loppetjansen er et super godt sted at være elev fordi jeg får lov til at komme med input og nye ideer og fordi vi har et højservice niveau som gør det muligt at vejlede dig som kunde og være med til at gøre en forskel for dig og dit kæledyr.


Jeg har i dag en Rottweiler og en Labrador og de elsker også mit nye job, da jeg ofte kommer hjem nye godbidder og legetøj som de skal afprøve. Når vi i Loppetjansen siger vi anvender dyr til test, så mener vi det alvorligt og mine to derhjemme synes det er helt vidunderligt.

Jeg har altid interesseret mig meget for nye trends og får masser af inspiration fra Instagram og i mit netværk. Jeg bruger ofte Instagram og jeg laver også en del opslag for Loppetjansen – så jeg håber du vil give mig et like næste gang du er forbi vores Instagramprofil.

De fleste ved at jeg har højdeskræk men de færreste ved at jeg faktisk gerne vil prøve at springe i faldskærm. 

Jeg glæder mig til at ekspedere dig i butikken. 

Helle - Lagermedarbejder

Præsentation kommer

Jeanette - Bogholder

Præsentation kommer

Andre ansatte

I vores butik i Nyborg kan du også møde praktikanter samt hundefrisørelever.

Om butikken

Butikken er de seneste år vokset og er i dag beliggende i udkanten af Nyborg i et 350m2 stor lokale. Du kan nemt komme kørende til butikken, da vi ligger tæt på motorvejen og med gratis p-pladser lige ved butikken.

Vores personale er godt uddannet og er ofte på kurser for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning inden for foder, pelspleje, træning, dyreadfærd og alm. viden især med henblik på hund og kat.

Vi glæder os til at servicere dig uanset om du handler i vores butik i Nyborg eller online.