Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Om os

Loppetjansen.dk er et dansk familieforetagende, med butik i Nyborg og webshop i Odense på Fyn.

Helt tilbage i 2003, blev Loppetjansen.dk startet af Karin Knudsen, med visionen om at sælge loppemidler online til alle danske hundeejere. Siden da er virksomheden vokset til i dag at rumme alverdens tilbehør og udstyr. Særligt til hund, kat, fugl, gnaver og kanin.

Vores formål er at øge viden omkring kæledyr og gøre det nemmere at være dyreejer - deraf en "loppetjans".

Det gør vi ved at stille vores viden til rådighed og at yde en høj grad af service, som sikrer at du får de bedste produkter til dit kæledyr, uanset jeres ønsker og behov. Vi har det stærkeste team og vores fornemmeste opgave er at kunne videregive vores viden om kæledyr og tilbehør til dig.

Lær mere om Team Loppetjansen herunder! Vi glæder os til at møde dig uanset om det er online eller fysisk i butikken.
 

Karin Knudsen - Stifter og indehaver af Karins-Trimmesalon

Jeg er uddannet hundefrisør i LHS (Landsforeningen for Hundesoignering) og arbejder stadig i faget efter snart 50 år. Jeg har Karins-trimmesalon.dk som er en del af Loppetjansen.

Udover at være hundefrisør, har jeg haft opdræt af Amerikansk Cocker inden for Dansk Kennel Klub (DKK) og Shelti Marsvin med stamtavle. I dag opdrætter jeg racen Shih Tzu, stadig inden for DKK og har desuden avl af Toppede undulater. Du kan se mit opdræt på Moon-boots.dk, hvor du kan se alle mine dejlige hunde.

Jeg har stor erfaring inden for pelspleje både trimmeracer, klipperacer, udstillingshunde, og filtrede pelse. Jeg har været en aktiv deltager på hundeudstillinger og har gået både til lydighed og agility med mine hunde i løbet af de mange år jeg har haft hunde.

Jeg synes, at man skal gøre tingene ordentligt og jeg går op i en god kvalitet af de produkter, som skal bruges, når man plejer sin hund, kat eller andre dyr.

I 2003 skabte jeg webshoppen "Loppetjansen.dk" ud fra et ønske om at levere loppemidler let til de danske forbrugere.

Jeg er ejer af Loppetjansen sammen med min datter, Stine Knudsen, som har været med fra starten på sidelinjen, men som hurtig blev en stor del af vores forretning sammen. Og det er dejligt at arbejde sammen med sit barn og vi har en god dialog hver dag og vi tager på messer og udstillinger sammen for at finde nye, spændende kvalitetsprodukter til dig og dit kæledyr.

Stine Knudsen - Indehaver og adm. direktør

Jeg er uddannet på Daloon inden for kontor og indkøb, og har efterfølgende taget merkonom i ledelse og organisation samt ledelseskurser og været på div. kurser vedr. hunde, katte og andre dyr.

Jeg har en stor interesse for dyr og er tosset med dem. Jeg har gennem mit liv haft forskellige dyr, som jeg altid har trænet, leget og udviklet.

Min første hund var en Amerikansk Cocker Spaniel, Dolce Vita. Jeg har som ung juniorhandler på hundeudstillinger og har som voksen også udstillet mine egne Shih Tzuer i KSS og DKK. Jeg har gået til agility og hundetræning med mine hunde og jeg interessere mig meget for træning af hunde og vejleder gerne kunderne ud fra erfaringer og viden, som jeg har fået gennem mit job.

Jeg synes det er vigtigt at man forstår sit dyr og at man er villig til at træne dyret ud fra dets behov, men også ud fra hvordan ens hverdag er.

Jeg har selv haft undulater som kunne tale, en dværg papegøje som jeg kunne tage i haven uden den fløj væk, marsvin, høns, hamster, kanin og senest rotter, da nogen i Nyborg havde lukket en masse tamrotter ud. Den ene "bankede på" hos mig, jeg tog den ind og om natten fik den 10 unger - Det var en andeledes, men god oplevelse.

Som du kan fornemme, synes jeg det er interessant at træne dyr, gøre dem tamme og lære dem ting og finde de produkter, som passer til dyret.

Jeg synes det er vigtigt at man kan få gode produkter til gode priser. Derfor arbejder jeg konstant på at skaffe dig de bedste priser, sørge for en god kundeservice og nye spændende produkter til dig, når du går på opdagelse i loppe-universet.

Helle - Butikschef

Hver eneste dag på job er en glæde, når man, som jeg, kan forene de ting, der betyder mest for mig, -   
at sørge godt for de besøgende vi har i butikken, yde den bedst mulige kundeservice og give vores kunder en på opleveren. 

Jeg er uddannet købmand fra Salling Group og har arbejdet i butik hele mit liv.    

Vigtigt for mig er, når butikken er ryddet op, pæn og ser ordentlig ud. Det skal være en spændende oplevelse at komme i butikken, hvor du hele tiden skal kunne finde nye sjove varer og inspirerende oplæg, hvor du kan få ny viden om netop dit kæledyr. Personalet og jeg gør en masse ud af at holde butikken inspirerende for vores mange kunder.  

Ud over at møde mig i butikken, kan du finde mig online i vores kundeservice, hvor jeg nyder at blive udfordret af alle de gode spørgsmål, vi får om alle slags kæledyr! For mig er det vigtigt, at den gode kundeservice, du får i butikken, er den samme gode kundeservice, vi yder over mail, chat eller pr. telefon. 

Hos Loppetjansen.dk kan jeg kombinere min store interesse for dyr med mit arbejdsliv, - hvem kan ønske sig noget bedre?

Og så er jeg så heldig, at når jeg kommer hjem, så venter sammen med min mand David, vores ældre dansk-svenske gårdhund Minni, min søde gamle røde kat Max og mit lille kaninhold af minilopper. 
Kaninerne er min store interesse og efter jeg er startet hos Loppetjansen bliver de godt forkælet af lækre grønsagsflager og masser af sunde snacks fra JR farm, vores absolutte favorit! 

Jeg glæder mig til at møde dig i butikken, pr. telefon eller på mail! 

Cecilie - Elev

Jeg er en kæmpe dyreelsker og siden jeg var barn, har mit hjerte banket for dyr. Jeg har gået til dyrskue med både kanin, hest og hund, deltaget i ridestævner og været træner på en lille rideklub.

Jeg har altid passer dyr og besøgt internater – og jeg hader når dyr bliver misrøgtet så bløder mit dyrehjerte. Jeg synes at loppetjansen er et super godt sted at være elev fordi jeg får lov til at komme med input og nye ideer og fordi vi har et højservice niveau som gør det muligt at vejlede dig som kunde og være med til at gøre en forskel for dig og dit kæledyr.


Jeg har i dag en Rottweiler og en Labrador og de elsker også mit nye job, da jeg ofte kommer hjem nye godbidder og legetøj som de skal afprøve. Når vi i Loppetjansen siger vi anvender dyr til test, så mener vi det alvorligt og mine to derhjemme synes det er helt vidunderligt.

Jeg har altid interesseret mig meget for nye trends og får masser af inspiration fra Instagram og i mit netværk. Jeg bruger ofte Instagram og jeg laver også en del opslag for Loppetjansen – så jeg håber du vil give mig et like næste gang du er forbi vores Instagramprofil.

De fleste ved at jeg har højdeskræk men de færreste ved at jeg faktisk gerne vil prøve at springe i faldskærm. 

Jeg glæder mig til at ekspedere dig i butikken. 

Emma - Elev

Jeg er butikkens nyeste elev, og er i gang med første skoleophold på Tietgen Business, samtidig med at jeg passer mit job i butikken.

Jeg er butikkens eneste elev i ny-mesterlære og for mig, er det helt perfekt kun at skulle gå i skole få dage om ugen og samtidig passe mit job i butikken og dygtiggøre mig der.

Min store interesse ligger i at finde præcis de seler, halsbånd og remme, der passer perfekt til din hund.

Og selvfølgelig at finde det regntøj og den vinterjakke, som din 4-benede ven ikke kan undvære.

Før jeg blev elev kom jeg ofte og handlede i butikken til min franske bulldog Frida.

Nu bliver hun selvfølgelig ekstra godt forkælet med alle de gode godbidder, jeg finder til hende i butikken.

Julie - Ungarbejder

I butikken bliver jeg kaldet Holm, da der var flere Julier, da jeg startede.

Jeg går i 2.G på Nyborg Gymnasium og arbejder i butikken et par dage om ugen efter skoletid.

Her hjælper jeg med at holde butikken ren og pæn, og når der er rigtig travlt finder du mig ved kassen, hvor jeg altid gør mit bedste for at du kommer fra Loppetjansen.dk med en god oplevelse.

Jeg har selv 1 sød kanin, der hedder Eddie, som er 2 år og bor i familiens have.

Ofte ser du mig med prispistolen, så alt får sin rette pris! At sætte varer på plads og trimme er nogle af de ting jeg holder mest af.

Jan - Lager- samt pakkemester

Jeg elsker dyr og har haft med dyr at gøre størstedelen af mit liv.

Det er mig en ære at sørge for at din pakke er kommet godt afsted fra lageret og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde i Loppetjansen.

Når du bestiller en ordre på webshoppen, vi jeg garanterer dig for, at jeg gør mit allerbedste for at få pakken sikkert frem til dig og dine firbenede venner.

Helle - Kontorassistent

Jeg kom til at arbejde i Loppetjansen ved et rent tilfælde. Jeg var til et arrangement i Langtved husmoderforening, hvor jeg også er kasserer. Her deltog Stine, vi faldt hurtigt i snak og blev enige om at det lige var mig, der manglede i virksomheden.

Loppetjansen er for mig den perfekte arbejdsplads, da jeg kan bruge min uddannelse som regnskabsassistent på kontoret og samtidig være med til at hjælpe i webshoppen.

Jeg elsker dyr og har selv to huskatte, Pjuske og Bimmer. Efter jeg er begyndt at arbejde i Loppetjansen, er mine katte blevet ekstremt forkælet. Både mine katte og jeg har lært rigtig meget - For eksempel spiser mine katte ikke længere af skåle, da de får alt deres foder i aktivitetsspil, som både gør dem mere stimuleret men også gladere.

Du kan være heldig at se mine katte i videoer på Loppetjansens sociale medier, da de er gode "fotomodeller" og er tossede med legetøj… Det største hit lige nu er Mus med chiplyd.

Dertil har også Max, som er en Tysk Ruhåret. Han er en ældre herre – men gamle hunde kan også lære nye Tricks.

Fun Facts: Jeg er gammel Fynsmester i Dart.

Jacqueline - Marketingassistent

Siden jeg var lille, har jeg været vild med dyr. Min største drøm har altid været at kunne kombinere min glæde for dyr med mit arbejdsliv, på den ene eller anden måde! Så at jeg er landet i Loppetjansen føler jeg mig utrolig privilegeret over.

Gennem min opvækst har jeg haft en del katte og hund, og så startede jeg til ridning som 3-årig. Jeg har nok altid været bidt af en gal hest og fastholder stadig interessen for heste den dag i dag, dog på en mere holistisk måde end førhen.

Jeg interesserer mig sindssygt meget for indlæring- og adfærdsteori hos heste og bliver hver dag klogere, jo mere tid jeg bruger med min hest, Malthe, som er af racen welsh partbred til hestenørderne.

Vi klikkertræner, hvilket han har været vant til det siden føl. Det gør, at han indlærer ting ekstremt hurtigt og nok i manges øjne opfører sig lidt ”ligesom en hund”. Sammen laver vi alverdens tricks (det er vores spidskompetence), arbejder fra jorden og rider.

Efter jeg er startet i Loppetjansen er jeg gået hen og blevet et lille "leksikon", som mine venner kommer til, hvis de har spørgsmål om udstyr o.l. til deres kæledyr. For når man, som jeg, sidder i marketing har jeg også meget ”hands-on” på produkterne, så jeg kan formidle den rette viden til dig på vores sociale medier, nyhedsbreve med videre.

Amalie - Kontorungarbejder

Jeg startede i Loppetjansen i 2020 og jeg har allerede lært rigtig meget af mit arbejde. I starten var jeg en del af butikken Nyborg, men nu hjælper jeg i webshoppen, da jeg er flyttet til Odense.

Jeg er glad for mig job, jeg synes godt om mine kollegaer og så er det altid sjovt at se, hvad man kan få til sine dyr af udstyr.

Dyreelsker, det er mig - og jeg har haft mange dyr gennem mit liv.

De sidste dyr jeg havde var mine mus, som hed Bella og Mille. De var supersjove og jeg brugte mange timer på indretning af deres bur med forskellige ting og materialer, da det er vigtigt for mus at blive aktiveret. Jeg har også skrevet flere blogindlæg om mus for Loppetjansens blog.

Som du måske kan høre er jeg opvokset med dyr og jeg har de seneste år selv været ansvarlig for dem jeg har eget. Både med hensyn til indkøb og at undersøge, hvad der er det bedste for det enkelte dyr af foder, godbidder og aktivering.

Lige nu har min lillebror en undulat, den kan snakke og er helt tam.

Det bedste ved dyr er at de altid er glade for at se dig og selvfølgelige er de bare nuttede.

Andre ansatte

I vores butik i Nyborg kan du også møde praktikanter samt hundefrisørelever.

Om butikken

Butikken er de seneste år vokset og er i dag beliggende i udkanten af Nyborg i et 350m2 stor lokale. Du kan nemt komme kørende til butikken, da vi ligger tæt på motorvejen og med gratis p-pladser lige ved butikken.

Vores personale er godt uddannet og er ofte på kurser for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning inden for foder, pelspleje, træning, dyreadfærd og alm. viden især med henblik på hund og kat.

Vi glæder os til at servicere dig uanset om du handler i vores butik i Nyborg eller online.