Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Furminator

FURminator er udviklet af den professionelle hundetrimmer, Angie Porter. FURminator er udviklet specielt til at du effektivt, komfortabelt og sikkert kan fjerne dit kæledyrs løse hår i underpelsen. Faktisk, kan du med en FURminator reducere din hund eller kats fældning med op til 90%!

Køb FURminator i dag!

 

Hvad gør en FURminator?

Fælder dit kæledyr meget? Kom de løse hår til livs og slip for den daglige støvsugning, ved at kæmme dit kæledyrs pels med FURminator! Den hjælper dig med at holde din hunds eller kats pels glat og flot, da de naturlige olier fra hud og pels fordeles samtidig med at den fjerner de døde, løse hår.

Hvilke pelstyper kan bruge FURminator?

FURminator modellerne virker effektivt til korthåret, ruhåret og mellem-langhåret racer. Forskellen på modellerne er længden på bladet, som fjerner de løse hår.

Vær dog opmærksom på, at FURminator ikke vil være optimal at bruge meget langhåret racer som fx shih tzu, yorkshire terrier og lignende. Har du i stedet en hund med mellem-lang pels som eksempelvis golden retriever eller lignende, kan du vælge modellen "langhåret", da denne model passer til mellem-langhåret hunderacer.

Udover at kigge på dit kæledyrs pelstype, bør du også vælge en FURminator efter størrelsen på dit dyr, da de er designet efter vægten på henholdsvis hund og kat for at gøre anvendelsen så let som mulig.

Har du både hund og kat i ca. samme vægtklasse kan en FURminator til hund også anvendes til kat.

Find den rette FURminator til kat

  • Small: Under 4,5 kg
  • Medium/large: Over 4,5 kg

Find den rigtige FURminator til hund

  • X-small: Under 4,5 kg
  • Small: 4,5-9 kg
  • Medium: 9-23 kg
  • Large: 23-41 kg