Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Eden

Eden Petfood er et fantastisk kvalitetsbevidst foder til hunde og katte, som udelukkende bruger 100% naturlige ingredienser af højeste kvalitet. 

Alle produkter er holistiske, hvilket vil sige at dyrevelfærd bliver sat i højsædet. Der tages hensyn til dyrenes levevilkår og om de er vokset op under ordentlige forhold. Eden bruger udelukkende ingredienser af høj kvalitet, og der kan spores tilbage til alt det kød der bruges, så du er sikker på at få den bedste kvalitet. 

 

Hvem fodrer med Eden?

Foderet henvender sig til den kvalitetsbevidste hunde- og katteejer, som ønsker at give deres firbenede venner det bedste. Eden er et allergivenligt foder, hvilket også kan ses på at foderet ikke indeholder nogle former for korn, gluten, animalske derivater, fyldestoffer, sødemidler eller aromastoffer. 

Eden er et foder med højt proteinindhold, hvilket størstedelen af alle hunde og katte fungerer bedst på. Uanset hvor gammel din hund eller kat er, kan du bruge det samme foder, da det egner sig til alle livsstadier.

Foderet findes både som en almindelig tørfoderpille og som en semi-moist foderpille. De semi-moist foderpiller egner sig til voksne hunde, mens tørfoderpillen egner sig til alle hunde, uanset om du har en hvalp, voksen eller senior hund.

Når du fodrer med Eden kan du med sikkerhed vide, hvad du fodrer din hund eller kat med. Foderet er fremstillet i England og alle ingredienser kommer også derfra. Faktisk, er alle Edens leverandører fra lokalområdet, hvilket gør det muligt at holde ingredienserne friske når de bliver produceret. Det er derfor ikke nødvendigt at fryse deres ingredienser ned først, og derfor kan de holdes 100% friske. 

Edens leverandører er alle blevet godkendt ved en inspektion, som afgør om dyrene er vokset op under ordenlige forhold.