Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Catit hos Loppetjansen

Catit er fantastisk. Vi er faktisk ret pjattet med konceptet du finder i Senses 2.0 serien!

 

Kombinér med andre Catit Senses 2.0 produkter

Serien er omhyggeligt udviklet til at motivere, stimulere og underholde din kat. Derudover er Catit Senses 2.0 legetøj, som er helt særligt designet til at kunne kombineres på kryds og tværs. Således kan du skabe nye muligheder med legetøjet for at bevare din kats interesse og nysgerrighed. Det betyder, at har du flere produkter fra Senses 2.0 serien, kan du kombinere dem igen og igen.  

Missionen hos Catit er nemlig at give dig praktiske og smarte produkter til din kat, som ovenikøbet er nem i brug og som sikrer, at selv de mest kræsne katte også vil blive underholdt. Produkterne fra Catit er skabt på baggrund af dedikeret forskning og udvikling.

100+ opsætninger med Senses 2.0!

For at opretholde din kats interesse for dens legetøj, bør du ofte ændre legetøjets opsætning. Med Caitet Senses 2.0 serien får du en unik og kreativ mulighed for let at kombinere forskellige dele af legetøjet til én stor bane, eller flere små. Catit Circuit gør det muligt for dig at kombinere forskellige baner, da produktet kan koble Senses 2.0 dele sammen. På den måde har du uanede muligheder for at skabe nye udfordringer for din kat og du kan stole på, at din kat forbliver nysgerrig, hvis den præsenteres for nye opsætninger af Catit med nogle dages mellemrum.