Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Alpha Spirit

Alpha Spirit producerer produkter lavet af 100% naturlige ingredienser. I sortimentet finder du både hundefoder og godbidder til hund og kat.

 

Hvad er Alpha Spirit?

Fælles for alt Alpha Spirit er, at det er glutenfrit, har ultrahøjt kødindhold, produceret ved lav varme, så de naturlige vitaminer og mineraler bevares mest muligt i produktet og så er deres produkter fyldt med ekstrem god smag.

Alpha Spirits godbidder er en semi-soft variant, der kan vække appetitten til selv de mest kræsne hunde og katte! De er pakket individuelt for at der bevares mest mulig smag, duft og fugt i godbidderne. Til sammen gør det, at godbidderne altid er bløde, nemme at knække og har stor velduft.

Alpha Spirit hundefoder

Alpha Spirits hundefoder består udelukkende af naturlige ingredienser, som bidrager til den høje kvalitet og den lækre smag. Ved produktion af 1 kilo Alpha Spirit foder, anvendes hele 2,6 kilo frisk kød og fisk, som dampes skånsomt, således flest mulige naturlige vitaminer og mineraler bevares.

Du vil måske opleve, at foderet er mere fugtigt end andet hundefoder, hvilket skyldes produktionsmetoden og anvendelsen af frisk kød og fisk. Dog giver et fugtigere foder mere smag - til gælde for din hund!

De forskellige smagsvarianter giver rig mulighed for at finde netop den smag som din hund foretrækker. Du kan også skifte mellem varianterne for at give hunden nye smagsoplevelser og samtidig undgå at skulle skifte foder og eventuelt opleve, at din hund skulle få maveproblemer ved skiftet.