Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Returnering

Gør brug af din fortrydelsesret

Vi giver 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på vores webshop, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Perioden starter fra den dag din ordre er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Varen skal sendes direkte til vores adresse med omdeling – Hvis vi skal afhente pakken i en pakkeshop eller lign. koster det dig et gebyr på 75 kr.

Ønske om brug af fortrydelsesretten skal sendes til vores kundeservice, hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt. (Grøn returseddel der sendes med ved køb over webshoppen).

En pakke der kommer retur, fordi du har glemt at afhente den ved pakkeshoppen, anses ikke som rettidig brug af fortrydelsesretten, og du vil blive pålagt både fragt for fremsendelse og returforsendelse af pakken. Du vil få dine penge retur minus fragtudgifterne.

Sender du en del af en ordre retur, således at varernes samlede pris kommer under grænsen for FRI fragt, vil du blive opkrævet fragten for tilsendelse af de varer du beholder.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
Emballage og lign. skal medsendes, for at du kan returnere din vare, da vi ellers ikke kan sælge produktet igen.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskreven ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Loppetjansen at vurdere varens stand.

Husk, at pakke varen godt ind når du sender den retur.  Pakken er dit ansvar under returningen. Derudover er det altid en god ide at sende varen som en pakke, så den kan spores og du derved får pengene retur hvis pakken forsvinder.

Varer som ikke tages retur

Loppemidler
Loppemidler tages ikke retur pga. lovgivningen. Du kan få flere oplysninger her: www.laegemiddelstyrelsen.dk

Hundetegn
Hundetegn tages ikke retur, fordi det er specieldesignet til dig i form af dato, telefonnummer o.l.

Foder og godbidder
Foder og godbidder tages ikke retur, da det er fødevarer til dyr.

Pengene retur

Du har 2 muligheder for at få dine penge retur:

  1. Beløbet sættes retur på dit dankort/kreditkort eller hvis du har betalt med bankoverførsel sætte de retur til din bankkonto. (Returneres inde for 14 dage fra vores konto til din)
  2. Tilgodebevis(kode) kan bruges i webshoppen (sendes pr. e-mail inden for 1-2 hverdage)