Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Cookie- og privatlivspolitik

Ved at benytte vores website indsamles oplysninger om dig, som bliver brugt til at du kan benytte vores webshop. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies, men det betyder også at du ikke kan handle i vores webshop. 

Cookies
Hjemmesiden anvender cookies, en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er ikke et program, som kan ødelægge eller læse dine data fra computeren. Kun websitet, der der har gemt en cookie på din computer, kan læse datafilens indhold igen. De bruges bl.a. til at lagre oplysninger om brugerens adfærd på websitet og er nødvendige for mange online ydelser. Cookies er passive og spreder ikke virus eller andre skadelige programmer.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Mailchimp
  • Google analytics
  • Zendesk

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltage i en konkurrence/undersøgelse eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med køb på siden og så vi kan levere din vare til dig.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi beskytter mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores kundeservice.

Websitet ejes og publiceres af:

Stine Knudsen, Loppetjansen.dk
Østbirkvej 7
5240 Odense NØ
Telefon: 93 60 64 14
E-mail: kundeservice@loppetjansen.dk