Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Levering

Hurtig levering med GLS

Vi ved, hvor vigtigt det er at have hurtig levering. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at din pakke kan komme hurtigt af sted fra vores lager. Du kan altid se om den vare du køber er på lager, når du bestiller.

Ordrer bestilt inden kl. 13.00 på hverdage, pakkes og afsendes samme dag med GLS.

Pakker med GLS, der normalt afsendes samme hverdag, kan have længere leveringstid til ikke brofaste øer.

Vi afsender din ordre samlet

Vi sender altid hele din ordre samlet og afsender ikke en ordre, hvis der mangler en vare.

Vi kan have enkelte varer som kan være udsolgte eller som er bestillingsvarer. Du får besked fra os, så du ved hvad der sker med din ordre, således du er med gennem hele processen. Hvis der skulle ske lagerfejl og vi ikke har din bestilte vare, kontakter vi dig på telefon samt på e-mail. Her kan vi sammen finde et alternativ, eller du kan vente på varen.

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse? Tjek dit spamfilter, måske ligger mailen fra os der. Ellers kan du kontakte os - måske er din mail skrevet forkert.

Gratis fra på alle ordrer over 400

Vi har gratis fragt til GLS Pakkeshops i Danmark på alle ordrer over 400 kr. og på max. 20 kg.

På ordrer under 400 kr., koster forsendelsen 49 kr.

Varer, der ikke omfatter aftalen om gratis fragt

Active Cat kradsetræer og tilbehør bliver afsendt direkte fra vores leverandør og derfor er fragtprisen 150 kr. uanset hvad du køber. (Disse produkter afsendes inden for 2-8 hverdage)

Varer der er større end normalt og som skal leveres på en palle, er IKKE omfattet af fri fragt. Her udregner vi prisen og den afhænger selvfølgelig af hvor du bor i landet. Her vil orden blive afsendt en dato, som er aftalt mellem os og dig som kunde.

Levering i julen

Vi sender pakker alle hverdage i hele december - men skal din pakke nå frem inden juleaften, anbefaler GLS at pakken skal købes inden d. 20/12.

Pakker bliver normalt leveret på mindre end 24 timer i Danmark. I juletiden er der en øget pakkevolumen – specielt til private modtagere. Derfor sætter GLS ekstra ressourcer ind i tiden op til jul.