Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Royal Canin Royal Canin Babydog milk 0,4 kg

 • Fra fødsel til fravænning?

  I løbet af de første uger af hvalpenes liv tager de cirka 5- 10% af deres vægt på dagligt og gennemgår en gradvis ændring af kosten fra flydende til fast føde. Et foder tilpasset dette vigtige stadie er nødvendigt for at sikre, at hvalpene udvikler sig optimalt og får lagt grunden til et godt helbred. Mellem 4 og 12 ugers alderen gennemgår de mellemstore hvalpes immunforsvar en kritisk fase. Den immunitet, som hvalpen har fået fra moderen gennem den første mælk (råmælken) forsvinder gradvist, mens hvalpens eget immunforsvar endnu ikke er fuldt udviklet og heller ikke vil være det, før vaccinationsprogrammet er gennemført.

  Blandes 1 støget ske til 20ml vand


  Opløses straks
  Opløses med det samme på grund af pulverets struktur i form af mikrokorn, som gør det nemmere at give den korrekte dosering. Pulveret danner ikke klumper, hvilket sikrer, at mælken nemt kan fordøjes af hvalpen.

  Sikrer en enestående fordøjelsestolerance
  Ved hjælp af 100% fordøjelige proteiner, kun mælkeprodukter og ingen stivelse. Ved hjælp af den ideelle dosis af omega 3 og 6 fedtsyrer.

  Stimulerer og styrker immunsystemet
  Med en sammensætning, som er meget lig tævens mælk med et højt energiindhold (39% fedtstoffer) og et meget lavt mælkesukkerindhold (18,5%). Ved hjælp af en kombination af næringsstoffer (E- og C-vitaminer, taurin og essentielle EPA-DHA fedtsyrer), som er med til at stimulere hvalpens immunforsvar.

   

  Ingredienser:
  Mælkeprotein, olie og fedtstoffer, valleproteiner, mineraler, L-arginin, lecitin, frugto-oligosakkarider (FOS), DL-methionin, taurin, aromaer.

 • Søgenummer 1016698