Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Hurtta Outdoor Pro-sele Birch*

  • Hurtta sele er meget velegnet til alle hunde, men de anbefales især til hunde med ryk og nakke problemer. Når hunden trækker i snoren, så vil denne sele som sidder helt tæt på hunden, fordel presset jævnt ud over brystkassen på hunden, og derved forhindre at skader.
  • Takket være paddingen og det ergonomiske design er selen meget comfortabel for hunden at have på, uden unødvendig slid på pels og hud.
  • Med klik-lås som er nemme at bruge
  • Hurtta selen findes i 2 modeller: Pro modellen samt Y-modellern, begge seler er anvendelig til alle hunde racer, men der kan være specielle behov der gør man skal vælge den ene sele frem for den anden.

  Pro-modellen
  Let at give hunden på, men hvis hunden trækker sig tilbage/bakker(meget) så vil den kunne komme ud af selen. Sidder hen over brystkassen på hunden

  Y-modellen
  Lidt mere besværlig at give hunden på, sidder ved brystbenet og ned under hundens brystkasse. God til hunde med stor brystkasse, eller hunde der bakker meget.


  Begge seler er lavet i Neopren og med 3M reflekser for ekstra sikkerhed. Takket være den specielle armhule padding, så vil hunden være beskyttet mod klik-låsen også når den er i bevægelse.

  Vi har valgt at føre disse modeller i 3 flotte farver: Sort, Birch(grøn), Raspberry(pink)

  Målet der er angivet er max. mål rundt om hunden brystkasse, der kan desværre ikke oplyses måle omkring "nakken" da dette er vanskligt/umuligt at måle.

  Mål/ anbefalede racer

  35cm / Hvalpe af små racer, Chihuahua
  45cm / Hvalpe af små racer, Yorkshire terrier, Malteser, Jack Russel
  55-60cm / Bichon Frise,  Shih tzu, Chinese chested, Dansk Svensk gårdhund
  70cm / Cocker Spaniel, Beagle, Fransk Bulldog
  80cm / labrador formel 1, Dalmatiner, Springer spaniel
  90cm / Labrador, lille schæfer
  100-110cm / Schæfer, Golden retriver
  120cm / Rottweiler

  Mål ALTID din hund inden køb, da dette mindsker risiko for fejl køb:)