Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Hunde bøger
9788778572523
 
DKK 200,00 / stk inkl. moms
DKK 160,00 ekskl. moms

Vi har et stort udvalg af bøger om hunde, Hundeleg, Hundetræning, hundens sundhed og meget mere.

Du findet mange bøger om racehunde, god læsning der beriger dig med informationer om din hund, hvorfor den er som den er, pelspleje, træningsbehov og mange flotte illustationer.

Hunderacer
Racebøgerne er skrevet af mennesker der har haft den race i mange år. Bøger om hunderacer er god læsning for dig som allerede har en hund eller for dig som overvejer at købe hund. Også gode opslagsværker over hunde og deres forskelligheder.

Hundeleg og hundetræningsbøger
Her finder du masser af bøger som hjælper dig til at finde på nye lege sammen med din hund. At lege med hunden er vigtige aktivering og stimulering af hunde og dækker en masse af hundens behov som en alm. familie hund i Danmark ikke får stillet.
Hundetrænings bøger er gode til dig som ønsker at begynde på Klikkertræning, dig som har kloge problemhunde, som fx. bider i vægen, trækker, gøer og lign. Der er også trænings bøger til dig som ønsker at lære det grundlæggende inden for hundetræning, Rally og Frisbee træning samt Dog dancing

Sundhed
vi har bøger som omhandler avl med hunde hvad og hvordan man skal forholde sig hvis man overvejer at få hvalpe på sin tæve. Og hvordan man kommer godt igennem fødslen samt de næste 8 uger så man sikkert kan sende sine hvalpe videre til en god familie.
Sundhedsbøgerne omhandler også hundes sygdomme, hundemassage og pelspleje bøger. Gode opslagsværker samt mulighed for at blive klogere på menneskets bedste ven.