Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Kong Puppy Original ass. Farver

  • Puppy kong Original er et fantastisk stykke legetøj specielt lavet til hvalpe
  • Lavet i blødt naturligt gummi som tilpasser din hvalpe små tænder
  • Hjælper med tandskifte 
  • Gummiet er så blødt at man skåner tandstillingen- som godt kan blive svæv hvis man anvender meget hårdt legetøj/ godbidder
  • Dette er det bedste legetøj og noget som vi anbefaler til alle hvalpeejer
  • Kan fyldes med dåsefoder og fryses for lang tids hygge og sjov
  • Du kan også lægge lidt lækkert i kanten af Kong Original for en hurtig start og leg
  • Helt ugiftige materialer
  • Kommer assorteret i lyserød og lyseblå farve - skriv evt. en kommentar hvis farven er vigtig for dig :)
  • Vælg størrelse efter hvad din hvalp vejer på det tidspunkt den skal have legetøjet og skift efterhånden som din hvalp vokser.

  Størrelses guide
  Small til hvalpe på 1,5-9kg
  Medium til hvalpe på 7-16kg
  Large til hvalpe på 13-30kg

  Kong Original Kong Puppy er det mest fantastisk legetøj til hvalpe. Den er lavet i gummi som din hundehvalp kan bide i når tænderne klør, når der skal tygges og leges. Kan hoppe som en bold i mange retninger på grund af formen. 
  Du kan fylde den med dåsefoder og lægge den i fryseren når din hvalp skifter tænder og de gør ondt. Det vil virke beroligende samtidigt med at den vil elske at tygge og slikke i lang tid.
  Fryser tricket er også fantastisk en varm sommerdag- så kan du lave din egen hundeis. Også smart når hvalpen skal være alene hjemme, da det at sikke og have noget i munden virker beroligende.
  Kong Original Puppy er et unikt og godt legetøj og du skal ikke være ked af hvis din hund kommer til at spise små stykker – de går igennem fordøjelse.
  Fantastiske når der kommer gæster at give hvalpen en Kong så vil det være mere interessant end gæsterne og din hvalp vil kunne slappe rigtig af.
  Men hvis din hunds kong begynder at gå i stykker så kasser den straks og bestilt en ny hos os.

  Hvis du vil have en hurtig hygge eller sjov til din hvalp så kan du også smøre indersiden af din Kong Original Puppy med træningspasta eller dåsemad. Anvend aldrig leverpostej, det er rigtig dårligt for hunde og især hvalpe.
  Vælg den størrelse som passer til din hvalps vægt og lad vær med at købe en større, fordi hvalpen bliver større. Det er bedre at skifte dem ud efterhånden, da størrelsen er tilpasset hvalpen og hvis den bliver for stor, så kan den få for meget mad og den kan komme galt afsted med legetøjet fx få snuden ned i hullet.
  Når din hvalp er blevet voksen, så skal du købe Kong Original rød - til voksne hunde der tygger meget hårdt anvendes Kong Extreme.