Hundegode hundegodbidder – til ethvert formål

Når hunden skal forkæles, er det nemt og hyggeligt at give den et par hundegodbidder. Godbidder kan være alle slags snacks, som ikke er et foder og er derfor samtidig er de noget, som hunden helst ikke må få for meget af. Godbidder må aldrig erstatte hundens almindelige foder, da for store mængder godbidder er usundt for hundens helbred – og der er ingen der vil have en syg eller overvægtig hund.

De kan fungere som et fornuftigt kosttilskud, men kan også bruges som snacks hvis din hund har brug for en belønning, at blive uderholdt, eller hjælpe med tandplejen.

De kommer i et væld af muligheder lige fra hårde tyggeben, seje tyggepinde, til bløde og lækre forkælelser i form af hundekiks eller andet godt – og det bedste er, at de altid er velkomne hos hunden. Hundegodbidder fåes naturligvis også i et bredt hav af forskellige smage, som f.eks fisk, oksekød, svinekød, får, lam, ged, og forskelligt fjerkræ. Så det er bare med at prøve dig frem, find ud hvad din hund bedst kan lide – for nogle hunde har det med at være kræsne – og efter det burde der ikke være nogen ko på isen.

Det er altid godt at hundegodbidder på dig, hvis du er i gang med lydighedstræning, hundetræning, hvalpetræning, eller klikkertræning. Der er intet der motiverer en hund til at levere en god indsats under træning som en lækker lille godbid efter en vellykket øvelse.

Der findes mange forskellige hundegodbidder på markedet fx bløde godbidder til træningenhundekiks tandrensende godbidder og naturlige snacks .

Relaterede varer

Similar Posts