Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Black Friday

Vi fejrer Black Friday med vilde tilbud til dig og dine dyr!

Spar procenter på hele webshoppen %%

 

Se årets tilbud her knap

 

Black Friday, traditionen fra USA

Fænomenet går helt tilbage til 1960'erne, hvor de amerikanske butikker skød julehandlen i gang med stærkt nedsatte varer og længere åbningstider. Siden 2005 er dagen blevet Amerikas største og meste travle indkøbsdag. Der findes ingen endelig forklaring på, hvorfor fredagen efter Thanksgiving fik sit navn. Der findes mange forskellige forklaringer, måske du selv kender nogle af dem. Det mest populære bud er, at udtrykket "Black Friday" oprindeligt refererede til det trafikkaos af lange køer fra mennesker og biler, som viste sig dagen efter Thanksgiving - da mange amerikanere holdt en fridag på denne fredag.

Den danske Black Friday

Faktisk, slog fænomenet først igennem i 2015 i lille Danmark, men nu er danskerne også blevet vilde med at gå shop-amok på Black Friday - for hvem elsker ikke et godt tilbud? Det er kun blandt de færreste, som ikke er bekendte med denne specielle fredag i november. Det er nok også grunden til, at Black Friday er blevet årets største shoppingdag i Danmark.

I Loppetjansen er vi glade for at kunne tilbyde dig yderst skarpe priser i vores loppeunivers både online og i vores butik i Nyborg. Hos os bliver Black Friday ikke kun en fredags-ting. Vi vil gerne gøre det muligt for dig at gøre brug af de gode tilbud i længere tid og sparke julehandlen godt i gang! Psst.. Vi tør godt love, at det ikke blot bliver en håndfuld produkter i vores sortiment, som kommer på tilbud.

Vores Black Friday tilbud starter fra torsdag den 25/11-2021 og gælder til og med mandag den 29/11-2021.

Ingen bondefangeri

Den er måske lidt grov, men hos os har vi rigtige tilbud til Black Friday. Produkterne har samme faste priser både før og efter Black Friday, da vi ønsker at du kan have tillid til os og vores virksomhed. Det er alfa omega at du får en god og ensartet oplevelse, uanset hvornår på året du handler med os.

Ingen kommer foran i køen

Ahva'? Ja, hvis du tror du kan komme foran i køen til Loppetjansens Black Friday, må vi skuffe dig. Vi ønsker alle har adgang til vores tilbud på samme tid. Derfor er der ingen, som får et eksklusivt forspring til vores tilbud ved at være på en mailliste eller lignende. Vi ønsker ikke at forskelsbehandle, da vi synes at alle vores kunder er nogle sande VIP's 🥳

Hvad er Loppetjansens Black Friday 2021 tilbud?

Vi har sat alt ned på webshoppen med minimum 10% - gå på opdagelse, hvor du kan spare helt op til 70%!

Vores tilbud gælder selvfølgelig så længe lager haves - så hvis du finder noget du ønsker dig, bør du ikke vente for længe med at gøre den gode handel!

Knap Se de vilde tilbud på Rogz her

FAQ - Black Friday

Hvornår starter Black Friday 2021 hos Loppetjansen?

Vores Black Friday tilbud starter fra torsdag d. 25. november 2021 til mandag d. 29. november 2021 kl. 23.59.

Skal jeg så bruge en rabatkode?

Nej - vi ønsker at gøre det så let for dig at handle på Loppetjansen.dk. Alle vores varer er på tilbud og du vil kunne se rabatten direkte på varen med det samme.

Hvornår kommer varen så?

Alle varer, vi har på lager i webshoppen, afsendes som normalt. Det vil sige at bestiller du inden kl. 13.00 alle hverdage, sender vi pakken samme dag.

men, men, men! Vi ved jo godt der kan komme mange ordre, så du skal forvente at der bliver et par ekstra dages levering. 

Vi lover dig at vi vil gøre vores bedste for at du får din pakke så hurtigt og nemt som muligt - da vi ved at det er en at grundene til at I handler hos os.

Genvej til vores kæledyrskategorier