Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Show Tech Drikketud dobbelt

Varen er udsolgt

... og forventes ikke på lager foreløbigt

Find et alternativ i Automater
  • Show Tech Drikketud dobbelt- sælges uden flasken
  • Smart drikketud til buret, væggen o.lign.
  • Sæt en drikkeflaske på (passer på de fleste 1/2- 1,1/2 liters flasker)
  • Pladsbesparende drikkeflaske 
  • Dobbelt tud til 2 hunde  eller til inde og ude af buret.
  • Blå 

   

  Er din hund i bur når de er alene, kører bil eller vil du bare have en pladsbesparende drikkeflaske? Så er Show Tech Drikketud fantastisk, da den har et skruegevind som lige er til at skrue en plastikflaske på. På den måde kan hunden få vand i buret uden at skulle have en skål eller noget stående. Den pladsbesparende drikketud er ideel at hænge på buret, men du kan også hænge den på væggen - f.eks. udenfor. De 2 drikketude er perfekt hvis du har flere hunde, eller hvis din hund både skal have vand inde- og udefra buret. 

   

  Hvad ser der når hunden eller katten er våd?
  Vi anbefaler denne smarte drikkeflaske til langhåret hunde og katte, fordi de ofte bliver meget våde fra halsen og ned ad brystkassen. At pelsen er våd, kan give mange gener for hunden da der er risiko for at hunden/ katten får svamp hvis den går rundt og er fugtigt hele tiden.
  Man øger risikoen for at hunden eller katten bliver forkølet, pelsen filtre og kan være meget smertefuldt for dyret at få redt ud.

   

  Kan min hund eller kat godt finde ud af at drikker af en drikketud?
  Ja de fleste hunde og katte har ingen problemer med at finde ud af hvordan en drikkeflaske virker. For dyr hvor det er sværere kan man smører peanutbutter eller lign. på flaskens ende og på den måde få dyret til at slikke på den - så opdager den at der kommer vand ud af flasken.
  Både hund og kat er vant til fra naturens side at slikke og derfor kommer det normalt naturligt for dyret at drikke på denne måde.
  Vandet forbliver rent hvilket mange hunde og katte fortrækker.
   

 • Søgenummer 1022539