Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Arion H & C Sterilized


 • Arion Health & care

  Når hunden bliver steriliseret eller kastreret så ændre hunden sig både psykisk og fysisk. De fysiske forandringer der sker med hunden er eksempelvis at tæve hunde bløder ikke mere, hundens pels ændre karakter og ofte bliver mere ulden, de fleste hunde får øget risiko for fedme.


  Da hunden efter en sterilisation eller kastration får en øget risiko for at blive fede er det vigtig som hunde ejer at tænke på denne problemstilling fra starten og give hunden noget foder som er godt for hunden og som tager hensyn til hundens nye behov.

  Derfor har Arion udviklet dette foder til steriliserede og kastrerede hunde. Foderet er vægt kontrollerende, indeholder masser af fibre som sikre en god mæthedsfornemmelse. Protein af høj kvalitet som er let at fordøje og med L-carnitin som sikre en god fedt forbrænding.


  ARION Health & Care Sterilized bidrager til at opretholde hundens optimale kondition. Denne bør kontrolleres regelmæssigt ved hjælp af kroppens scoretabel på modsatte side.

  Hundens daglige portion bør afvejes efter tabellen til højre. Mængden under ‘Anbefalet daglig ration’ er den mængde, man skal give en hund, som skal tabe sig. Mængden under ‘Vedligeholdelse’ er det korrekte mængde for en hund uden vægt problemer.

  Start med at fodre efter mængderne under ‘Anbefalet daglig ration’. Juster derefter fodermængden indtil hunden når sin idealvægt.
  Man bør tjekke vægten hver 2 – 3 uge og tilpasse mængden.

   

  ARION_HC_S_lcarni_QFedtforbrænding Højt indhold af L-carnitin

  ARION_HC_S_digestprotein_QLetfordøjeligt Protein af høj kvalitet

   

  ARION_HC_S_overweight_QVægtregulering Optimalt indhold af naturlige fibre

  ARION_HC_S_weight_QVægtkontrol Tilpasset energiniveau

   

  Sammensætning

  Majs, kyllingekød (>18%, en naturligkilde af glucosamin og chondroitin sulfater), fibre, hydrolyseret kyllingeprotein, roemasse, animalsk fedt, laks, tørrede hele æg, tørgær, psylliumskaller

   

  Ste_tils     Ste_analyse

   

  Ste_vejl

  Tip:

  • Undgår at give hunden rester (menneske mad) da hunden ikke har godt af dette. Vores mad passer ikke til hundens ernæring og er ofte for fedt. Selv et lille stykke ost eller fedt kant kan dække en stor del af hundens daglige behov for kalorier.


  • Vask skålen ren hver dag, dette øger hundens velbefindende