Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Arion H & C Hypoallergenic

Varen er udsolgt

... og forventes ikke på lager foreløbigt

Find et alternativ i Arion hundefoder
 • Arion Health & Care er lavet til hunde som er allergiske.
  Huden er kroppens største organ og hvis hunden ikke har det godt så vil det ofte være her man først vil se forandringer. En blank pels og sund hud er gode indikationer for om hunden har det sundhedsmæssigt godt.
  I dag oplevere mange desværre at deres hund har hudproblemer.

  Fodret udmærker sig ved kun at indeholde 1 protein kilde og at der er fravalgt ingredienser som kan være allergifremmende. I dette foder er Laks den eneste proteinkilde.
  ARION Health & Care Hypoallergenic er designet til at holde en hund i topform. Vi udvælger nøje letfordøjelige ingredienser og undgår dem, der kan fremkalde allergiske reaktioner for at mindske risikoen for hudirritation eller kløe.

  ARION_HC_H_salmon_QLaks som monoprotein Eneste animalske proteinkilde

  ARION_HC_H_digest_QLetfordøjeligt Der er udelukkende anvendt ingredienser af høj kvalitet
   

  ARION_HC_H_derma_QDERMA CARE Chelaterede sporelementer

  ARION_HC_H_krill_QLETOPTAGELIGT OMEGA-3 Antarktiske krill som Omega-3 KILDE

   

  Sammensætning

  Ris, laks, animalsk fedt, hydrolyseret lakseprotein, tørgær, roemasse, tørret krill, fiskeolie, kalcium carbonate, natriumklorid

  Hypo_tils     Hypo_analyse     Hypo_vejl


  TIP
  Foder aldrig hunde med rester, disse rester kan være direkte udslagsgivende hvis din hund har allergi, da vores mad indeholder mange kunstige aromaer, mange slags fedtstoffer og smagsstoffer som hunden ikke har godt af.

  Hvis din hund har allergi og du skal finde ud af om et bestemt foder mindsker allergien så er det vigtigt at du stopper med at give hunden ALT andet end det foder som du vil teste, dette gøre i min. 4 uger. Når produktet viser sig at virke så kan man forsøge at give 1 slags godbid (og kun 1) så kan man se om hunden får tilbagefald og er allergisk overfor godbidden eller om alt stadig er godt.