Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Arion H & C Digestive Sensibility

Varen er udsolgt

... og forventes ikke på lager foreløbigt

Find et alternativ i Arion hundefoder
 • Dette foder er lavet specielt til hunde som har en følsom fordøjelse.
  Det er vigtigt for hundens velbefindende at den har det godt og er glad. Og et velfungerende fordøjelsessystem er en vigtigt del af dette. Nogle hunden har forbigående problemer mens andre hele tiden oplever at hunden har et tilbagevendende problem med fordøjelsen. Hvis tarmenes funktion og struktur er nedsat eller misdannede, kan det have en negativ effekt på hundens immunsystem og trivsel. Tarmen er immunsystemets største organ, og ved hjælp af passende foder kan fordøjelsen reguleres til at arbejde effektivt igen.

  ARION Health & Care Digestive Sensibility indeholder afbalancerede mængder af forskellige fibre (som f.eks skallerne af Psyllium-frø) for at forenkle tarmgennemgangen. Tarmfunktionen stimuleres ved tilsætning af Manno-oligo-sakkarider (M.O.S.), frugto-oligo-sakkarider (F.O.S.), bentonit og ß-glucaner. Disse komponenter arbejder i synergi og stimulerer væksten af ​​gode bakterier. De reducerer også forstoppelses- og andre skadelige stoffer i tarmvæggen og styrker den naturlige modstandskraft. Dermed kan man sikre en sund tarmflora og reducere mavens følsomhed. Alle ingredienser er letfordøjelige og minimerer belastningen af tarmen.

  ARION_HC_D_glucans_QUnderstøttelse af tarmfunktionen ß-glucaner forbedrer tarmfunktionen

  ARION_HC_D_digest_QLETFORDØJELIGT Der er udelukkende anvendt ingredienser af høj kvalitet

  ARION_HC_D_flora_Q

  FORBEDRING AF TARMFLORA Præbiotik sikrer en optimal fordøjelse

  ARION_HC_D_krill_QLETOPTAGELIGT OMEGA-3 Antarktiske krill som Omega-3 KILDE

   

  Sammensætning

  Ris, hjortekød, animalsk feddt, majs, kyllingekød, roemasse, hydrolyseret lakseprotein, tørret krill, natriumklorid, tørgær, psylliumskaller
   

  Dig_tils     Dig_analyse     Dig_vejl

   

   Tips

  • Når du foder din hund så giv foderet flere gange om dagen, dette er sundt for hunden ligesom det er for os mennesker.  Dette er med til at mindske risikoen for at man overbelaster maven.

  • Skift foder gradvis over en periode på 1 uge. Start med at blande nyt 1/4 og 3/4 gammelt foder og inden for 1 uge skal du komme op på 100% nyt foder. Når du skifter foder på denne måde er det mest skånsom for hundens fordøjelse og du mindsker risiko for dårlig mave i forbindelse med skift.

  • Lad ikke hunden få "menneske mad" da det ikke er lavet til hundens fordøjelse og derfor kan skabe ubalance i tarmfloraen.

  • Husk at madskålen altid skal være ren, køb evt. 2 og skift imellem så du kan vaske den af dagligt.


   

 • Kan bruges til Hund