Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Applaws Kat Adult med And

  • Applaws kattefoder til voksen katte
  • Med masser af kød min. 85%
  • Kornfri = lav indhold af kulhydrater
  • Naturlig
  • Pre-biotisk for et sundt immunforsvar
  • Aktive pro-biotisk som sikre en tarmflora
  • Rig på naturlig taurin som kommer fra Fritgående kyllinger


  Applaws er udviklet specielt til katte med fokus på at katten er kødæder og derfor indeholder Applaws kattefoder 85% kød fra kylling og and. Applaws katte foder er tig på naturlig Taurin som er livsnødvendig for katten.

  Applaws indeholder ingen hvede, Soya, ris eller majs da dette øger indholdet af kulhydrater i foderet betydeligt og det er ikke så godt med for mange kulhydrater øger mængende af blodsukker i blodet og gør det sværere for katten at forblive sund og slank.

  Kød eller dyreprotein indeholder ikke kulhydrater og er derved bedre til at udvikle muskelmasse og dette er grunden til at det eneste proteinkilde der er i Applaws stammer fra dyr.
  Mange katte som ikke kan tåle korn har opnået gode resultater med et kornfri foder.

  Applaws ineholder også pre- biotisk og aktive-Biotisk som sikre mulighed for de gode bakteriers trivsel, og som derfor også sikre din kat et sundt immunforsvar.
  Indeholder naturligt Omega 3 & 6 fedtsyrer som giver din kat en sund hud og flot skinnende pels.

  Prøv også Applaws vådfoder som en del af en varierer kost.

  indholdsfortegnelse:
  Kylling tørret 47%, and, tørret 21%, Frisk hakket kyllingekød 16%, Sødekartofler 6%, sukkerroe , gær, Kyllingesovs 1%, Lakseolie, vitaminer og mineraler, tørret æg, cellolose plantefiber 0,03%, natriumchlorid, calcium karbonat, tang, DL-Mehionine, Calciumklorid, Yucca ekstrakt, Citrus ekstrakt, Rosmarin ekstrakt.

  Protin 33%
  Olie og fedtstoffer 20%
  råfiber 2,1%