Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Thundershirt grå

Varen er udsolgt

... og forventes ikke på lager foreløbigt

Find et alternativ i Angst og stress hund
 • Det kan være svært at tro på at et produkt så simpelt som Thundershirt skulle kunne gøre en forskel, men de mange succes historier vidner om at der er noget om snakken. Thundershirt kan faktisk hjælpe en meget stor procentdel af de hunde som har prøvet den.

  Selvfølgelig er Thundershirten ikke et mirakkelmiddel som fluks kan kurere en hunds skræk for fyrverkeri brag ved at produktet tages i brug på nytårsaften. Men Thundershirt kan være en stor hjælp i den træning der skal foretages for at vænne hunden til knald og brag og andre utrygge situationer. Liges som alt muligt andet er den en process, hvor produktet kan hjælpe hunde til at komme i mål.

  Man kan sammenligne Thundershirt lidt med et anti-gø halsbånd, som sprøjter vand i hovedet på hunden hvis den gøer for meget (uden dog at være dyrplageri som halsbåndet er). Halsbånden er også en symptombehandling, som skal følges op med tilvænning og træning, hvorefter hunden på længere sigt helt kan komme af med det oprindelige problem med overdrevet gøen.

  Videoerne Klik her viser “før og efter” situationer af hunde, som lider af nogle af de problemer som Thundershirten kan afhjælpe. Der er ikke tale om marketingsvideoer men hunde med virkelige problemer som har reageret positivt på brugen af en Thundershirt. De problemer der er vist i videoen er bl.a.:

  • Overdrevet gøen
  • Springen op af mennesker
  • Rejsesyge / køresyge
  • Lydfølsomhed / angst for høje lyde

  Husk at veje hunden for at finde den størrelse som passer til din hund.

  XX-Small :under 4kg
  X-small : 4-6kg
  Small : 7-11kg
  Medium: 12-18kg
  Large : 19-29kg
  X-large : 30-50kg
  XX-large : over 50kg