Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Velkommen til Loppetjansen

Loppetjansen er et fynsk familieforetagende. Hos os finder du en dyrhandel med alt, hvad hjertet begærer til dit kæledyr. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitetsudstyr til hund og kat, samt et bredt og spændende sortiment til både kanin, gnavere og fugl - samlet lige her.

Loppetjansen startede som salg af loppemidler, men tilbyder i dag alverdens dyreprodukter. Vi forhandler de største brands samt spændende mærker fra både ind- og udland. Vi udvider hele tiden vores sortiment og har løbende dialog med vores leverandører og producenter for at sikre dig den bedste kvalitet til fordelagtige priser.

Suveræn kundeservice

Vi er nogle dyreentusiaster og ved, at vores kæledyr er vores dyrebareste eje! Derfor gør vi vores ypperste for, at du får den vejledning og service, som du har brug for - uanset om du er førstegangs dyreejer eller har mange års erfaring. Vi er kendt på vores fænomenale kundeservice og det skinner igennem på vores kunders anmeldelser på bl.a. Trustpilot.dk, hvor vi ligger helt i top.

Vores viden omkring kæledyr og trends på markedet udvides konstant, således vi kan stille vores ekspertise til rådighed for dig. Det er utrolig vigtigt for os, at den service og betjening du får hos os er tilfredsstillende.

Vi håber, at du betragter os som din sparringspartner til dit kæledyr. Sådan én, der er til for at hjælpe dig med at finde frem til de bedste løsninger til jer. 

Hundehurtig levering

Bestiller du inden kl. 13.00 på hverdage, sender vi din pakke trygt af sted samme dag med GLS.

Vi tilbyder levering til GLS pakkeshops, på din adresse eller arbejdspladsen - men du er også velkommen til at afhente din pakke i vores butik i Nyborg eller ved vores webshoplager i Odense.

Køber du for over 400 kr. i vores webshop, får du leveret din pakke gratis i en GLS pakkeshop.

Få én på opleveren i Nyborg

Kom ind og oplev vores 350m2 store, spændende dyrehandel i Nyborg. Her kan du se vores storslåede sortiment i vores fantastiske Loppetjansens-univers. Vores engagerede og godt uddannede personale vil stå klar til at give dig en skøn service og dele ud af deres ekspertise og viden, uanset hvad dit formål med dit besøg i vores butik skulle være.

Du er altid velkommen i butikken, hvad enten du er nyborgenser eller blot har mulighed for at kigge forbi. Ved butikken har vi kundeparkering og vi ligger kun et stenkast fra Nyborg St.

Vi glæder os til at ekspedere dig og skulle du have spørgsmål, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon.

Følg os på Instagram! @Loppetjansen.dk