Friday For Pets

Hver måned

Vidste du at vi hylder kæledyrene hver eneste måned med et arrangement? Vi holder nemlig Friday For Pets i Loppetjansen en af de første fredage hver måned og du er inviteret til hver eneste af dem. 

Vi elsker at være sammen med alle vores dejlige kunder og jeres skønne kæledyr. Derfor danner vi rammen om hyggelige dage, hvor der er fokus på ekstra hygge, gode tilbud, læring om kæledyrene og meget meget andet. 

 

Du kan følge med lige her: 

Nu hvor du ved hvilken dato der falder på Friday For Pets, kan du planlægge din tur ned til Loppetjansen - vær opmærksom på om det kræver at du booker en billet eller om der er drop-in deltagelse, hvor du bare skal møde op. Du vil også kunne følge vores Facebook side: Loppetjansen.dk, hvor du kan se vores opslag, hvilke tiltag som kommer på din Friday For Pets. 

 

Friday For Pets kalenderen 2019 og 2020

Her kan du se datoerne - og SNEAKPEAKS for hvad der skal ske til de forskellige Friday For Pets arrangementer. Hold øje løbende, for vi opdaterer hele tiden den her side.

 

2019: 

Fredag d. 6 december - Vi sætter fokus på Nytårsangst. Vidste du at du skal begynde i god tid for at få den optimale beroligende virkning? Kom ned i butikken hvor vi hele dagen fortæller om nytårsangst. Her vil være gode tilbud og en gratis guide du kan tage med dig hjem. 

 

2020: 

Fredag d. 3 Januar - Her skydes vores store Januar Udsalg i gang, hvor du kan være en af de første til at få fingre i de mange gode tilbud vi har.

 

 

 

Har du nogle specielle ønsker? 

Hvis du står med en tanke om at det kunne være fedt at lave lige netop det her diskodans for hunde eller du har sådan lyst til at lære meget mere om klikkertræning, så skal du ikke tøve med at kontakte os på mail: [email protected] 

 

Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.